Personlighet vs. horoskop!

Ett personlighetstest berättar följande om mig:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.


Och mitt horoskop säger följande:


Lejonets karisma och medfödda förmåga att leda gör att nästan alltid kommer att vara i centrum - en plats där de älskar att vara. Lejon är så fulla av värme och optimism att det är omöjligt att inte finna deras närvaro njutbar.

Orädd, kraftfull och värdig av naturen gör Lejon till stora ledare. Den viljekraft de kan uppbåda garanterar varje uppgift de tar sig an att den kommer att slutföras. Även om de kan tyckas dominerande, även despotiska ibland, är deras mål alltid säkerställa välfärden för alla i sitt rike. Ständigt säkra Lejon är också kreativa, idealistiska och har en outtröttlig lust till livet. När ledarskap krävs, är ett Lejon vad som behövs. De kommer att få jobbet gjort rätt och i tid. Lejon har också en talang för att föra ut det allra bästa i deras omgivning.

Varmhjärtade Lejon älskar att ha kul och gör att deras omgivning har roligt också! Lejon älskar spel av alla slag. De är risktagare och kommer att störta sig in i nya satsningar på impuls, trygga med sin talang kommer de att säkerställa framgång. Stark och ärlig, optimistisk och rolig, få människor motstår ett Lejons charm.



Antingen blev jag väldigt hämmad som barn, eller så är jag adopterad. Alternativt bara född i fel tecken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0