Tisdag

Idag har det varit en fröjd att jobba. Mestadels iallafall. Om man fokuserar på det som är bra, så försvinner de stunder då allt går dåligt ganska fort. En man sa till mig idag att jag var en underbar flicka som pratade med honom. Är det inte sjukt, egentligen? Han blir förvånad och glad när någon orkar stanna och prata med honom en liten stund. Jag blev tackad om och om igen för att jag spelade lite piano för mina favoritgubbar efter lunchen, och de log mot mig sådär jävla genuint att jag fick ont i hjärtat. Som om det vore höjdpunkten på deras dag, eller något sånt.
 
Och så finns det förstås de som nästan alltid är på dåligt humör. De som tycker att allt man gör är fel. De som säger "det kommer mer regn" när man med ett leende drar upp persinennerna och säger "det är sol idag!" Men när man har försökt i en evighet, och till slut lyckas få ett litet leende av en person som oftast är allvarlig och negativ, då är det liksom min höjdpunkt på dagen också.
 
Och ja, vi kanske har lika innehållslösa liv, jag och pensionärerna.
Så kan det mycket väl vara. Men spela roll då. Vi kan väl glädja varandra.
 
 
Tell me that I'm dreaming.

Måndag

Jaha, nu har Gustav åkt hem efter att ha varit 24/7-sällskap i över tre veckor, mamma och pappa kollar på Lotta på Liseberg på sinnessjukt hög volym och jag kliar sönder benen och läser bloggar. Ordningen återställd då, med andra ord. Snart kommer Glassbilen. Pappa har försökt skrapa ihop 270 spänn i småpengar och sedlar. Han räknade kronor om och om igen, tömde plånboken, tömde mammas myntfack. Mamma försökte febrilt övertyga honom om att ta kortet istället. Hon erbjöd honom till och med att han kunde få ta hennes bankomatkort och betala med det. Men pappa bara fortsatte samla ihop småpengar, han liksom ignorerade hennes uppmaningar gång på gång. Till slut, när han insåg att det fattades 100 spänn så sa han: "Men det gör inget, jag kan ju betala med kortet.. det är inga problem". Vad som hände sen? Han bestämde sig för att strunta i att köpa pizzor, så att kontanterna skulle räcka. Sjukt värt. Glassbilen kommer säkert inte ens att komma hit, bara för att han har ansträngt så mycket för att slippa handla med kort. (För alla vet ju att det är svinfarligt att handla med kort! Särskilt hos Glassbilen! För Glassbilen är den största lurendrejaren i kommun).
 
Nu har jag jobbat fem dagar, så nu är det bara tre dagar kvar tills jag får vara ledig. Känns bra. Inte för att det är något fel på att jobba, det enda som är fel är att jag är så jävla fast här. Jag vill se lite civilisation. Träffa lite folk. Men ja. Skogen är ju också bra, på sätt och vis. Jag tittar på kalvarna varje morgon på väg till jobbet, jag kan gå runt och se hemlös ut utan att någon tittar konstigt på mig, och jag kan... ja. Nä. Det var inget mer. Det var fan inget mer positivt nu. Det är flugor överallt, allergin är inte av denna värld och mina föräldrar spränger snart min trumhinna med Nanne Grönwalls skrikiga jävla sångröst trots att jag sitter i ett annat rum.
 
För övrigt så är det en ur personalen på jobbet som använder frasen "Jo, jo men så är det ju", i varannan mening. Jag kan inte släppa det. Nu säger jag också det, hela tiden! Kan inte sluta. Jo, jo men så är det ju. Det funkar ju som svar på allt. "Ja, jo, men så är det ju". Eller hur?"
 
NU KOMMER GLASSBILEN! NU SKA PAPPA HANDLA KONTANT!

Lördag

Hej helgen. Kul att du är här. Nä. Det är mest jobb och regn. Men det passar bra ihop, ändå. Förutom när man måste vara utomhus. Som jag måste vara lite då och då. Men annars så.
 
Det var fest här hemma igår. Jag väckte Gustav kl 13.45 idag. Jag fixade frukost och alvedon. Sedan spydde han och gick och la sig igen. (Är inte alls skadeglad. Inte alls*) Själv är jag minsann inte ett dugg bakfull, eftersom gick upp kl halv sex imorse och körde bil till jobbet. Jag körde nästan på en skabbräv eftersom jag halvsov den första milen. Hade väl mest varit en god gärning att köra på det där så kallade djuret, men jag har sett tillräckligt mycket roadkills de senaste dagarna.
 
Förresten, vet ni var ap-mamman och ap-pappan träffades första gången?
 
På apoteket. Såklart.
 
 
Igår mötte jag en granne på väg hem från Smedjebacken. Vi möttes på en liten liten skogsväg. När jag såg bilen komma så tänkte jag att det är bäst att bromsa fort! Och vad gör jag? Jag trycker på fel pedal och gasar istället. Lämpligt! Det är sånt som inte riktigt får hända, känner jag. Mitt körkort borde dras in. Jag är en trafikfara! Men idag var jag asduktig och startade i backe och massa grejer. (Ni vet, såntdär grundläggande man får lära sig på körskolan, som jag tydligen fortfarande är rätt kass på).
 
 
NEHEEEEJ NI. Nu ska jag ägna mig. Förresten, en snabb fråga bara. Hur vanligt är det att man upptäcker otrohet genom att mannen har läppstift på skjortan? Det känns så jävla... dallas. Eller nåt.
 
 
*HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
 
 

Onsdag

Det står visst lite stilla med bloggandet för tillfället. Men jag har inte så jävla mycket att säga heller. Nu är jag ledig en vecka, sedan jobbar jag en vecka. Sommaren är väl typ slut sen, eller? Den kanske visserligen inte ens har börjat än ...
 
Imorgon åker jag och Gustav till Norrland. Jag ska bada i havet. Och på äventyrsbad. Det har visst öppnat en jättestor godisaffär i Örnsköldsvik. Det är nog den som lockar allra mest.
 
Just nu är jag i ett ganska extremt behov av lite ensamtid. Mamma pappa bror svägerska barn pojkvän katten tanter farbröder och vetefan allt tar lite på min energi. Och på mitt humör. Men nu ska jag sluta sura. Jag tar ett glas vin istället.
 
 
 

Torsdag

Inte för att förstöra torsdagstämningen men... fan vad folk dör hela tiden. Det är så sjukt obehagligt. Man kan inte bli annat än nedstämd. (Man... jag. Många.) Och det är så nära, hela tiden. Ja, jag säger väl som mamma: "livet är väl bra skört" (hon har mantrat det hela eftermiddagen).
 
 
De senaste dagarna har jag återupplevt minnen. En massa minnen. Bra och dåliga. Känslor som kommer tillbaka. Jag tänker att kanske måste jag få gå igenom det här nu, för att sedan bara lämna det. Men grejen är den att jag lämnar aldrig något. Alla de människor jag på något vis har lärt känna fastnar inuti mig. Jag trampar omkring bland fotografier, samtal, möten, dörrar som öppnas, fester, somrar, danser, leenden, promenader, sms, första intryck och kindpussar. Och mitt i allt så hittar jag mig själv. Eftersom jag är sentimental av rang så kan jag inte slänga minnen. Kan man ens det, om man vill? De bara finns där. På gott och ont. Kan jag sortera in dem i ett album, stänga igen det och öppna det om 20 år? För jag vill vara nu, nu. Sorterar vidare. Städar garderoben. Slänger ner alla kläder som påminner om dig i en kartong som jag sedan tejpar igen och ger till bättre behövande. Inte för att det spelar någon roll, men ... jag vill vara nu, nu. Men minnen svalnar av med tiden. Kanske blir jag kallare. Kanske blir jag mer distansierad. Självklart, Cecilia. Självklart är det så. Självklart blir du det. Du kommer vara hjärtlös när du fyller 30. Men hellre det än det där känslokaoset som jag inte kan hantera alls. Nu stänger vi albumet för idag. Tack och godnatt.
 
Ps. Dö för fan inte. Ta det försiktigt. Lova det.

Onsdag

Fyfaaaan vad jag har varit onyttig idag. Det känns, för jag har både ont i magen och ont i huvudet. Vi åt Mcdonalds till lunch, kakor till fika, fryspizza till middag och massa godis efter det. Det känns inte helt okej. Men sedan har jag varit ganska aktiv också. Jag och mamma har haft en heldag med William och Jonathan. Jag har åkt rutchkana (i särklass det värsta ordet att stava.. rutschkana? ruschkana? ruschikana? fyfan, jag orkar inte ens googla det) RUTSCHKANA (okej, jag googlade). Och så har vi varit på utflykt till Blåkullsberget och letat kristaller. Ungefär såhär lät det:
 
- Jag har hittat ett jättebra ställe här!
-Jag har hittat flest!
-Nej jag har hittat flest!
-Men jag har hittat finast!
-NEJ DEN HÄR ÄR FINAST HITTILLS!
-Woooåååååhåååå kolla hääär det är fullt av kristaller!
-ÅÅÅÅHH SHIT farmor kom hit och kolla!!
-Titta jag hittade en heeelt genomskinlig!!!!!!
 
Ja. Ungefär så. Det var trevligt. Jag var mest rädd för björnar. Vi hittade nämligen färskt björnbajs på stigen. Det var blåbär i bajsen. Fan vilken sämst matsmältning björnar måste ha förresten. De verkar komma ut hela. Jonathan hällde ner sina kristaller i hallonsodan. Tankspridd pojke, det där. Sedan kom han hem med ett par helt vanliga stenar också. Men det är väl sånt som händer en sinnessjukt överenergisk 6-åring, antar jag. Jonathan har tappat två tänder, han har sju tjejer och två myggbett på rumpan. William börjar trean i höst så han är tydligen för stor för att berätta om tjejer. Däremot berättar han att guld inte är magnetiskt, att månen påverkar vattnet, att 15 x2 är 30, att han kan spela schack och att han har tre ärr på kroppen.
 
Jag har tränat idag, förresten. Ville bara säga det. Jag sprang 3 km utan att gå. Sprang utan att gå, alltså. Det är vad jag försöker göra. Springa till gå. Monopol. Osammanhängande. Ovidkommande. Försigkommen. Avig. Evig. Ave Maria.
 
Nä. Nu ska jag läsa bok och sova. I övermorgon kommer Gustav. Det ska bli kul. Då ska vi nog dricka vin, eftersom det är vårt enda gemensamma intresse. Ja, det och att  äta mat och annat onyttigt då. Så det ska vi nog också göra.
 
Godnatt.

Den senaste tiden i telefonbilder

 
r a

Måndag

Ja hej. Kul att ses igen. Jag såg precis på en film. "Hysteria" heter den. Den handlar om hysteriska kvinnor och om hur de hjälptes till tillfredställande genom att... komma. Med hjälp av professionella läkare, givetvis. Sedan uppfann en smart jävel vibratorn. Då blev de hysteriska kvinnorna ännu mer nöjda. Filmen handlar delvis också om kvinnans frigörelse(försök), sexuellt, socialt, ekonomiskt, bla bla bla. Och till slut kommer den manliga hjälten in i bilden och räddar kvinnan från att bli placerad på mentalsjukhus. Sedan går han ner på knä och friar. Åh, så romantiskt. Åh. Åh. Åååååååhhhh.
 
Jag har inget intressant att berätta. Men ni är inte så jävla responderande ändå så det spelar nog ingen större roll. Jag går runt och skriker mig hes på förmiddagarna. "HALLÅÅÅÅ", "HALLÅÅ BERTTIIIL HÖR DU MIG!?!?!?!?", "VILL DU HA MJÖÖÖLK I KAAAAFFÄÄÄÄÄÄT?". "JAA VISST SER DU DET REGNAR IDAG OCKSÅ HERREGUUU' ". Sedan skriker jag i bilen hem tills jag får ont i halsen. Jag skriksjunger om allt omkring mig. Typ "ÄR DU DUM I HUVUDET MOOTORCYKELJÄVEL", med melodin från Circle of life. Osv.
 
Kossorna kalvar och pappa jagar dem för att se om kalvarna får i sig nån mjölk. Han matar med nappflaska och räddar lilla mu's från drunkningsolyckor. Han ser på när mammako bajsar 24-timmarskalven mitt på huvudet. Pappa verkar ha det bra. Mamma har semester. Hon säger "folk är hysteriska över att det regnar, det är inte jag. Jag har ju semester". Mamma verkar ha det bra. Och jag då?
 
Jo. Jag sjunger ju i bilen. Och så håller jag på att lära mig spela Amazing grace på piano, jag är jag svinsugen på choklad och på det så har jag mensvärk. Men jag lever fortfarande, trots att mitt stackars hjärta skenar några gånger om dagen. Överväger att baka kärleksmums för att stilla chokladsuget. Eller så går jag ut och tränar. Det lutar åt det förstnämnda alternativet.
 
Hejdårå. Njut av sommaren vettja.

Jag är inte rädd för spöken

Mitt hjärta har slagit dubbelslag i några dagar nu och jag hör mina hjärtslag i höger öra. Så i förebyggande syfte tänkte jag nu säga farväl till er som läser det här, ifall att jag trillar av pinnen innan nästa inlägg skrivs. Jag älskar er (nja) allihop och ska fnissa åt era eskapader när jag ser ner på er från himlen. Jag är tacksam över alla center jag har fått äta i mitt liv, och jag vill passa på att tacka mina föräldrar som såg till att jag fick se Rom före mitt hjärta kollapsade.
 
 
Kram och kyss och hjärtligt tack sen, men nu ska jag bara invänta hjärtattacken.

Sånt som kan hända om man struntar i p-piller

Världens gulligaste unge kan ju komma till världen.
 
 
Troy, 10 månder. Lånat storesyrrans kläder. Plutt.

ÅÅÅÅÅHHHH

Tillbaka till mitt favoritämne, p-piller (eller andra medel som tillför hormoner för att hindra graviditet). Har ni hört om de nya pillren som ska göra brösten större? WOHO! De gör brösten upp till 80 % större, och man går inte upp i vikt i övrigt. Helt otroligt, eller hur? Verkligen. Det aktiva ämnet är det östrogenliknande fytoöstrogen. Nu skiter väl jag i om det finns människor som tycker att det känns lockande att testa detta (även om jag måste få säga att jag inte tror att det är de skarpaste knivarna som testar det), utan jag vill mest citera Jan-Åke Gustafsson, professor i medicinsk näringslära vid Karolinska institutet:
 
– Att som fertil kvinna äta östrogen är att utsätta sig för risken att få livmodercancer och eventuellt bröstcancer. Det finns absolut ingen anledning att utsätta sig för den risken.
 
 
Men att äta p-piller är helt okej, eller vadå? Är östrogen i p-piller en helt annan grej? Nu är väl inte Jan-Åke Gustafssons åsikter en universell sanning, men jag tycker bara att det är så JÄVLA SJUKT att det här med p-piller aldrig problematiseras på ett ordentligt sätt. Bara den grejen att barnmorskor och bitchiga ungdomsmottagningskärringar skriver ut p-piller till 14-åriga tjejer efter att ha pratat med dem i fem minuter är så ledsamt att jag vill gråta. Och om i proncip alla man känner tar p-piller, om ens mamma har tagit det, om ens systrar och kusiner tar det - då känns det väl såklart helt naturligt att det borde fungera för en själv också.
 
De flesta känner inte ens sig själva och sin kroppar när de är i tonåren. Och sedan, mitt i puberteten, så börjar man tillföra ännu mer hormoner. Är det inte sjukt, egentligen? Nu har jag inte direkt något svar på vad man ska göra istället, eftersom jag förstår att oönskade graviditeter inte heller är någon trevlig upplevelse. Men informera för fan. Uppmana folk att använda kondom. Drick 10 koppar kaffe per dag eller något. (Fem koppar kaffe per dag halverar ju risken (chansen?) att få barn, då borde väl tio koppar per dag vara ett 100%:igt preventivmedel?) Strikt avhållsamhet till fyllda 18 år. Om jag någonsin får en dotter, då får det fan bli så. Jag låser in henne varje natt. Eller så limmar jag fast en femidom på henne varje gång hon går utanför dörren.
 
Jaja. Det var dagens upprördhet.
Nu ska jag och min mensvärk gå och roa oss med något annat.

Fredag?

Har haft två lediga dagar. Igår träffade jag Mitra och Elin (+ deras respektive). Vi åkte ut till Sundborn och hade picnick och åt halvgod glass. (Ananas och pistage! Mycket intressant smakupplevelse.) Det hela var iallafall sjukt trevligt. På kvällen åkte jag hem till Sofie där vi startade upp kvällen med fem shottar tequila. Sedan drog vi till Pitchers och pratade med random trevliga människor. En väldigt bra dag, helt enkelt.
 
Idag vaknade vi kl 8 av att byggkillar skulle in i Sofies lägenhet och måla. Väldigt otrevlig upplevelse. Efter ett tag frågade om de fick sätta på musik, och sedan fick vi lyssna på Hatebreed på högsta volym i någon timme. Inte heller det en trevlig upplevelse.
 
Jaja. Sen körde jag bil hem och hade dödsångest i varenda rondell. Och nu har jag precis varit ut och tränat. Aktivt eller vadå? Jag känner mig som superwoman. Min kondition hade tyvärr raskt försämrats efter en månads uppehåll. Jag sprang 5 km i slutet på juni. Nu var jag helt död efter 2,5. Men sedan är jag lite sliten också. Och sådär. Jag är nöjd. Och ni bryr er inte. Såja. Då går jag och duschar då. Hejdå!

Så det blir väl burka idag också.

Jaha. Igår när jag hängde in kläder i garderoben tänkte jag "oj vad mycket kläder jag har, det här med att klä på sig kommer ju aldrig mer vara ett problem". Och idag när jag ska klä på mig, vad händer då? Jo, jag inser att det inte finns ett enda klädesplagg som jag känner mig bekväm i. Som jag känner mig anständig i. Som jag inte känner mig som ett fetto i. Ja, ni förstår. Idiotspegel. JAG HAATAR DIIIG, som Anna i Sunes Sommar skulle ha sagt. (Sol i sinne, brun inne. / Rudolf.) Ja. Det är spegelns fel. Inte min överkonsumtion av bröds fel. Ja. Man måste böja ordet bröd. (Det hade säkert funkat i wordfeud). Det är Bröds fel! För Bröd finns på riktigt och man kan böja honom hur man vill! Bröd. Bröds. Brödets. Han kallas i bland för Brödde. Men det skäms han lite för i smyg.
 
 

Onsdag

Jag har klippt av en tånagel idag. Allvarligt alltså. Och inte min egen. Jag är traumatiserad. Går runt här helt apatisk och vet inte hur jag ska radera det här minnet ur min hjärna. Är det ens möjligt, eller är det i klass med "a self-cleaning vagina"? Jag vet inte. Men det här känns fan inte bra.
 
Jag börjar bli uttråkad nu. Kanske inte så konstigt egentligen. Jag kanske mer borde vara stolt över att jag inte har varit uttråkad alls förrän idag, och jag har trots allt varit hemma i ungefär tre veckor nu. Men vad ska jag göra med all tid? Förutom att äta alltså. Det är ungefär det enda jag gör just nu. Äter och dricker kaffe. Och skriv inte "träna", för det har jag redan försökt. Eller alltså... jag försökte leta på min sport-bh, men insåg att jag glömt den i Uppsala. Så jag struntade helt enkelt i det.
 
Jaha. Nä. Nu har jag inte tid med er längre. Måste snabba mig tillbaka till mitt händelserika liv. (Tvättmaskinen är för fan klar!)

Tele2 kundservice

Älskar tele2:s kundservice. (Ironi).
"Är du redan kund hos tele2, tryck ett".
Jag trycker ett.
"Vill du bli kund hos oss, tryck 1".
 
Idioter.
 
Men sedan fick jag prata med en jättetrevlig kille som sa att jag skulle ha en bra dag, så det var väl over all ett ganska nöjsamt telefonsamtal med tele2:s kundservice denna gång, ändå.

Bullfest bullfest hela dan'

Det blev bullar. Några jättefina, och resten jättefula. Pappa godkände dem iallafall, och åt tre stycken på ca 2 minuter. När jag hade bakat klart så ringde farmor och berättade om bilmekande och frågade om vi skulle åka ut till pappa med lite fika. Ja, sa jag. Så vi åkte ut till pappa med fika. Pappa håller på och skördar. Eller buntar. Eller vad fan han nu gör. Han är ute på åkern med traktorn (traktorerna?) hela eftermiddagarna iallafall. När vi hade fikat bland mygg och annat otyg så åkte vi ner till ladugården. Där möttes vi av fem härjiga ungar i 3-6-årsåldern varav två var mina söta kusinbarn. De andra ungarna var också söta. Sjukt söta. Jag hjälpte min kusin som var barnvakt att aktivera barnen lite. De kittlades och jag sprang, och de sprang efter. När de inte snubblade på varandra och ramlade ner i gruset i en enda hög, vill säga. De hade med sig en valp på tre månader också. Typ den sötaste valpen jag sett i mina dar. Herregud jag vill ha en hund! Eller ett barn! Ett snällt barn! Eller nej, det kanske är bättre med en hund. Eller typ en servis eller något. Ja, en servis vill jag ha. Så jag kan bjuda alla mina icke existerande kompisar på kaffe i min icke existerande lägenhet. Det vore bra. Nu ska jag sluta svamla och gå och duscha av mig all allergi istället. Hejdå.

Tussdag

Jag är sjukt jävla trött. Förstår inte hur det kan komma sig. Möjligtvis är det för att jag inte sover så mycket på nätterna. Men bortsett från det kan jag inte komma på någon orsak. Jag är någorlunda (nåja) pigg fram tills att jag kommer hem, sedan kan jag fan inte hålla ögonen öppna längre. Men idag ska jag försöka hålla mig vaken. För att klara detta så har jag köpt hem grejer till bullbak. Kanelsnäckor ska det bli. Om jag orkar.
 
Försökte för övrigt hitta en klipptid i Smedjebacken idag. Trodde det skulle vara svinenkelt, men alla ba "nejmen jag har kunder och sen har jag semester". Tröttsamt, eller hur? Jag får väl fortsätta gå runt och se ut som ett träsktroll, helt enkelt. Inte mer med den saken.
 
 
Idag: 
Jag - Mer bröd? Du har ju redan massa bröd hemma!
Anonym 90-åring- Ja, men du vet till jul, då tar det slut ibland.

Måndis

Hej. Idag insåg jag att jag aldrig vill bli gammal. Eller jo, jag blir gärna gammal så länge jag kan klara mig själv. Men jag vill inte vara i ständigt behov av hjälp. Jag skulle säkert bli en såndär alla hatar att hjälpa. En hjälplös människa som inte vill ha hjälp. En hjälplös människa som ingen vill hjälpa. Det är så synd att det är verkligheten. Att det måste vara så. Och så vidare.
 
Och det var väl ungefär vad jag hade att säga idag. Nu ska jag åka och tanka bilen. Kanske kan veva ner rutan lite och ragga på snygga killar längs vägen. Om det hade funnits snygga killar på mattsbovägen alltså. Om det hade funnits några människor alls längs den vägen, alltså. Kanske kan hooka upp med en kraftig björk eller stock istället. (Det där med kraftiga björkar och stockar har fastnat lite i min hjärna sedan vi lyssnade på sexnovell och drack öl i tältet häromnatten. Fullt normalt.)

Söndag

Jag är fortfarande bakfull! Jag hoppas fan att den här känslan är borta när klockan slår 05.30 imorgon. Hoppas även att jag inte har alkohol kvar i blodet vid den tiden. Vi måste nämligen alkotesta oss lite för att få köra bil på jobbet. Älskar att jag får skriva "på jobbet". Jag har ju nämligen inte jobbat på fyra år. (HOHO!) Bortsett från två dagar på Akademiska, några artiklar till en tidning och ett volontärjobb. Känns lite vuxet att kunna prata om "jobbet". Känns även otroligt irrelevant. Jag är kär i en kille på jobbet, förresten. Han är nittiotvå år gammal. Han är sinnessjukt stilig. Om han bara hade varit ett par år yngre så hade jag satt in stöten direkt. Apropå det där med att vara kär så saknar jag Gustav. Uj uj uj Gustav Dahlberg vad jag saknar dig! Livet här med mina föräldrar börjar redan kännas lite påfrestande. Kommentarer som "det är stöökiiigt på ditt rum", "du måste sova nu" gör mig snart galen. Fröken Julie har blivit galen! Komplett galen! Osv. Men det går nog bra. Nu ska jag sova bort den sista bakfylleheten och vakna som en ny människa om 7,5 timme. Sedan ska jag köra bil till jobbet. En bil och ett jobb. Vad mer kan man önska?
 
Förresten så har jag haft det svinbra på P&L, om någon undrar. Förutom att 90 % av allt jag hade med mig hamnade i någon sorts vattenpöl i tältet, att nån bruuuud hade sönder min spiderman-stol och att jag var en nanosekund ifrån att svimma i kön till frukosten. Förutom det. Förutom det, så har det varit sjukt bra. Ja, och så saknade vi ju Gusten också. Vi hade ju behövt någon som sjöng BECAUSE THE NIGHT för att höja stämningen lite. HURR DURR I'M A BURR, godnatt!

RSS 2.0