INTRESSANT EKSEMUPDATE

Hej, jag heter Eksemia.



Jag har jättefina eksem, bland annat ett tvåmeters i nacken.



Sedan har jag även ett par fläckar på ryggen som blir värre och värre
för varje dag som går. Jag har ont. Jag liiiiiiiider och jag vill inte gnälla
men imorgon ringer jag vårdcentralen TAMIGFAN för det här går inte.
Jag tror, helt seriöst, att jag har någon lite halvdryg sjukdom som te.x
hudcancer eller HIV. Jamen man fååår eksem på ryggen då, jag har googlat!
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(


Allvarligt azzo. Hejdå livet, ifall eksemen dödar mig inatt, osv.
Vore iochförsig ganska gött att slippa gå upp kl halv sju imorgon..
Ja, det får väl visa sig.

För övrigt så smetade jag salva på väggen och gnuggade mig mot den idag.
Ja, så lågt har jag sjunkit. Men det kliar fortfarande..
FNISS VAD KUL! DÖ EKSEM DÖ!

WHERE IS THE LOOOOVE?

Jag lyssnar på Black eyed peas! Högstadiet all over again. Men fan vad bra det är! YEAH WE TRY TO STOP TERRORISM, BUT WE STILL GOT TERRORISM HERE LIVIN'! FATHER FATHER FATHER HELP US SEND US SOME BLA BLA BLA FROM ABOVE WHERE IS THE LOVE THE LOVE THE LOVE OSV! MADNESS IS WHAT YOU DEMONSTRATE! OSV!

Jag är speedad. Jag har varit ute och sprungit lite. Med betoning på lite. Men det är väl rätt vettigt att gå också.



Man får väl vara lite stolt över sig själv ändå?



Även fast man inte blir snyggare av att springa i tio minuter två gånger i halvåret?



Kvällslektyr. Svenska är grejen! EHRM.

Förresten så är det här en CAMBLOGG från och med nu.
Så ni kan sluta läsa den här bloggen nu alltså om ni vill,
om ni inte redan har stängt ner sidan i panik pga den
(o?)smickrande dubbelhakebilden. Jajaa, whatever.
Seriös kan jag väl fan bli någon annan dag?
(och typ.. snygg. Morgondagens outfit: Burka.)

WHATEVER HAPPENED TO the FAIRNESS AND EQUALITY?
GOTTA KEEP MY FAITH ALIVE UNTIL THE LOVE ARRIVES?
(Haha ja jag vet, jag hittar bara på texten. Jag har fan ingen aning om vad de sjunger så jag hittar bara på. Är det något fel med det eller?)


Onsdag

Om jag hoppas riktigt mycket, så kanske allt blir som jag vill. Vad vill  jag då? Det vet jag inte riktigt, något slags best case scenario bara. Känslor, skratt, glädje, ett liv, ett hem. Kaffe på morgonen ur en blommig kopp. Fint porslin har blivit en viktig sak för mig. Det smyger sig på och det känns väldigt.. oroväckande. Särskilt eftersom det jag vill ha mest i världen just nu är dessa:



Mateusporslin, typ det finaste jag har sett. Visst skulle man bli lite lyckligare som människa om man hade två såahär? Jag känner det på mig. Ja, och så har jag lite dukcravings också. En ny duk vore fint, vore det inte?

För övrigt så hällde jag ner gammal mjölk i mitt kaffe idag. Resultatet var inte så kul. Och så fick jag bara dricka pyttelite kaffe till frukost eftersom jag var tvungen att hälla ut typ allt! Inget roligt alls. Saker får inte gå fel på morgonen, det kan förstöra en hel dag!

Nu ska jag sminka mig och gå till skolan. Guuud så spännande! Och idag måste jag plugga också. Det känns ju som att det kan bli ett intressant projekt. Är väl bara att sätta igång med det sedvanliga mutpluggodiset. "OM DU GÖR KLArT DET HÄR FÖRE KLOCKAN SJU SÅ FÅR DU ÄtA MASSA CHOKLAD OCH TITTA PÅ TV"

Det funkar aldrig! Fast det är ju ändå godast med choklad när man inte har förtjänat den, så det gör väl kanske inte så mycket.

God afton

Eftersom jag sov så dåligt så ska jag lägga mig tidigt ikväll! Bra va? 7
Det var ju bara det lilla bekymret att klockan är tjugo över ett nu och jag är inte ett dugg trött. SÄMST!

VAFAN?

Är det helt normalt att hårfästet kryper uppåt på vänster sida när man är 23 år och tjej? Jag är tveksam. Jag höll på och färgade håret och hamnade i en smärre chock när jag upptäckte att det FATTAS HÅR?! Herregud jag tror jag lider av någon mystisk sjukdom. Dör antagligen snart.  

Vilken liiiiten!


Den här lilla ongen blev jag visst faster åt häromdagen. Troy. Känns rätt gött.




God morgon

Jag har sovit som ett jävla ass. Tycker någon synd om mig?



Jag gäspar. Visst är jag gullig?



Mitt morgonhumör är så bra att det nästan är läskigt.



Och ja, jag älskar att ha en tåcken där vebb-kamera. Hä ä ju ascoolt.
Man behöver inte ens lägga in bilder i datorn.
Man behöver inte ens hålla upp en arm för att ta kort på sig själv. Kan det bli bättre?
Ja, för er möjligtvis. För mig? NÄE.


TJENNA!



JAG HAR KÖPT EN NY DATOR! SJÄLVKLART ÄR DET FÖRSTA MAN MÅSTE
TESTA CAMEN! HAHAHAHA JAG HAR EN CAM! SOM JAG HAR LÄNGTAT!

Jag har köpt en ny kalender också. Visst är den fin? Jag tänkte:
"nej nu fåre fan va nog, jag ska köpa en seriös kalender och bli lite allvarlig!"
sedan hittade jag den här och blev lyckligast i världen, haha.

Om jag har köpt en bra dator? Njäe, det tror jag väl inte. Den är nog
helsämst och jag har nog betalat överpris, men vafan de säger ju att
allt annat känns puckat så då är det väl så eller?

Idag började jag skolan. Att läsa den här kursen kanske kommer bli det
bästa jag någonsin gjort. Jag vet inte, men det verkar nästan så med
tanke på hur jag stavade namnet på min kurs idag:

Jag syns väl inte om jag tittar bort?

Jag betedde mig nyss som ett jävla mongo. Jag var ut och sprang nyss. (Nej, jag joggade i fem minuter och gick i en kvart, men struntsamma) Jag är iallafall svettig och jävligt ful. Hissen var precis på väg ner och jag såg ett par röda converse där inne och kopplade direkt att: FAN det är min granne! Vet inte riktigt varför jag fick panik men jag vände mig iallafall om och stod med huvudet in mot väggen på andra sidan av hissen (väldigt naturlig position när det kommer till hissväntande.. eller inte.) När han går ut smyger jag förbi men han ser mig självklart och säger hej, jag hejar asfort tillbaka, tittar inte ens på honom utan snabbar mig in i hissen. OCH SÅ KOMMER HAN EFTER MIG! Han hade glömt hörlurarna. Guuuud sedan stod jag och tittade bort och mumlade något dumt till svar på hans frågor och nu är jag inne på mitt rum igen. Och skrattar åt mig själv. Vafan är vi femton år igen plötsligt, Cecilia? Är det jättepiniiiigt om en kille ser dig osminkad och röd i ansiktet? HAHAhahaha ja tydligen. Herregud alltså... Hej Cecilia här, går i nian. Vägrar va med på gympan för tänk om jag blir röd i ansiktet? Så hiiimla skämmigT likzzzzom.

Hur kan det få plats så mycket?

Jag har ätit så mycket idag. Alltså, något helt otroligt mycket faktiskt. Jag skulle skämmas om jag radade upp allt. Det som är lite halvjobbigt är bara att jag nyss käkade två mackor och fortfarande är det enda jag vill att äta! Jag har för fan ett tomt hål i min mage som inte går att fylla upp idag. Helt insane. Men lite fil & müsli på det då. För några timmar sedan höll jag på att spy för att jag åt så mycket choklad. Nu är jag mest ledsen över att den är slut. Men jo, jag har en mycket hälsosam (kärleksfull) relation till mat. (Med mat. KÄR I MAT. Puss puss maten.)

Kul eeellller?

Jag blir tjock av att vara full. Alltså, inte av ölen och det, det är nog rätt lugnt. Men jag kan ju inte sluta äta dagen efter, jag har seriöst ätit konstant nu sedan jag vaknade. Vad fan gör man åt sånthär? Jag har till och med grävt fram gamla tiramisugodisar som låg bakom en hel rad böcker i bokhyllan. Har för övrigt hyrt världens bästa film också. Möte i Toscana. Nu ska jag titta klart på den. Se den. Sjukt värd.

Söndag

Mår inte helt okej, varför har folk sprit hemma? Utan sprit skulle världen vara en bättre plats! Jag och Mitra lyckades placera oss mitt i ett sällskap på typ 10 personer igår. Mitt i. Som tur var, så var dom jättesnälla så vi hade folk att hänga med resten av kvällen, haha!

Det fattades bara en röd lampa i fönstret.

Det har flyttat in en exibitionist i huset mittemot. Jag har aldrig känt mig så obekväm med min morgoncigg på balkongen som jag gjorde igår morse. För plötsligt, i mitt allmäna morgontillstånd (sur, bitter, trött) så ser jag ut över huset mittemot och fastnar vid ett rum där fönstret står helt öppet. Inuti rummet (eller i princip i fönstret) står en tjej i trikåer och utför akrobatiska övningar.

Jo, allvarligt. Hon hade typ fötterna där ingen människa ska kunna ha dem och ibland hade hon böjt runt sin kropp så mycket att endast hennes trikåklädda bakdel syntes. Och när hon stod i en sådan där väldigt onaturlig position, typ med ena benet runt huvudet, så stirrar hon på mig.

På mig, som tvångsmässigt iakttar henne med en cigg i handen och håret på ända. Allvarligt talat, jag går inte med på det här. JAG RODNADE! DET VAR GENANT! När jag till slut lyckades slita mig från cirkusvisningen och gick in så var det med en klump i magen. Det kändes som att jag hade sett något som.. man inte ska se.

När jag några timmar senare gör ett återbesök på min balkong så ser jag åter igen den här tjejen, denna gång går hon omkring iklädd enbart en t-shirt. Med sitt fönster fortfarande lika öppet. Hon hittar ett par shorts på golvet och JAG SER NÄR HON KLÄR PÅ SIG! Åh nej. Varför kan hon inte bara dra ner sina jävla persienner när hon ska stoppa huvudet under bakbenen eller när hon ska klä på sig? Har hon fortfarande inte förstått att det bor 12 x 2 =24 x7 = 168 personer i huset mitt emot henne? Hon måste verkligen inse det, snarast möjligt.

Helst innan jag skäms ihjäl.

Och apropå inget alls..

.. så hittade jag ett paket utan avsändare i min brevlåda när  jag kom hem i onsdags. Sjukt glad blev jag iallafall, och med hjälp av ordvitsen samt rabattkupongen så var det inte så svårt att lista ut vem det kom ifrån.



CAMEL LIGHTS! Ja, jag vet att det är farligt att röka. Gör inte det.
CHOKLAD! (Den tog slut på mindre än ett dygn.)
RABATTKUPONG PÅ CHIIIIPS! (Man kan få cancer av chips också, har jag hört.)

Jaja, paketet kommer ju uppenbarligen från någon som känner mig rätt väl iallafall,
det enda som fattas är väl en teckning på regnbåge och en ful bild på en katt.
Men det är jag ju så bra på att rita själv ändå.

Wööööh, sopa!

Jag tror jag måste konstatera en sak.
Jag har en sådan sjukt dålig självkänsla. Jag trodde faktiskt inte att jag hade det. Men. Tyvärr är det nog så.
När jag får bra betyg så är det för att läraren inte sätter betyg korrekt, för att jag har tur eller för att jag läser en enkel kurs. När någon blir intresserad av mig så är det för att den personen inte har förstått vem jag är, eller för att den personen bara är jävligt desperat. Jag tror att jag aldrig kommer få ett jobb, få en lägenhet eller få ett.. anständigt liv. (Jag är mycket medveten om att det inte är något man "får", men min gamla skröpliga hjärna finner inget mer passande ord för tillfället.) Jag har vänner som tycker om mig men jag förstår inte varför. Jag ser mig själv i spegeln och ser bara en jävla massa fel. Det är så jävla sämst. Jag kan inte ta tag i något, jag vågar inte chansa, jag vågar inte ge mig hän. För jag är så jävla rädd för att allt ska gå åt helvete. För det gör det väl alltid för sådana som mig? Ja. Såklart. Jag hatar att känna såhär för när jag hör andra tala illa om sig själva så blir jag upprörd för jag VET ju att de är så mycket bättre än vad de tror att de är! Men räcker jag själv någonsin till, för mig själv? Nej. För jag kan ju inget, jag är ju sämst. Jag måste nog bygga lite självkänsla. Hur gör man det? Jag vet att bekräftelse från andra inte ger ett skit och det har jag aldrig varit ute efter, jag vill tycka om mig själv, som jag tycker om andra. Jag är inte jättepeppad på att stå framför spegeln varje morgon och ljuga fram något om att jag är ödmjuk och har ett gott hjärta. För vi är egoistiska som människor och ödmjukhet är en roll som man kan spela väl eller inte spela alls. Jag gillar teater men inte en dåligt spelad roll. Vart befinner sig den där satans Mia Törnblom när man behöver henne som mest? Självkänsla NU, tack? (Och ja, det är ganska paradoxalt att säga att man vill tycka om sig själv som man tycker om andra för att sedan säga att ödmjukhet inte existerar på riktigt. Såklart existerar det. Någonstans i världen. Sedan är ju inkonsekvens så himla gulligt att det är omöjligt att inte ge vika för också. APROPÅ ATT VARA SJÄLVSTÄNDIG. Apropå att använda caps i helt irrelevanta meningar som avslut på helmobbade inlägg om min stackars tvivelaktiga själ och karaktär. Nej lilla Cecilia, gå nu och lägg dig istället. )

Ameeeh!

Kollar schemat för hösten och inser att jag kommer gå i skolan nästan varje dag? Shit vad konstigt. Jag har inte gått i skolan sedan sista mars, typ. Alltså, jag har gått i skolan men inte.. gått i skolan. JA NI FATTAR. Jag har läst konst, det kanske räcker med att säga det. Och nu, professionell svenska? Nja, jag är bara för bortskämd med att kunna planera min egen tid. Men nu blir det andra bullar, som konditorn skulle ha sagt. Ja, gud vilken tråkig människa jag är. Nu måste jag sluta skriva värdelösa blogginlägg och get out and skaffa mig ett liv. Men jag HAR JU TRÅKIGT OCH JAG HAR INGEN ATT VAAA MEEED! Måste smsa Mitra och tvinga henne att leka med mig.

Inatt drömde jag att jag var hemma hos en kille som hade massa läskiga leguaner hemma och JÄTTESPINDLAR som var typ en halvmeter (jag skämtar inte, de kan till och med ha varit större!) i omkrets. När jag såg dem sa jag "Nu börjar jag gråta", sedan började jag vrålgrina och sprang hem. Sjukt värd dröm. Måste nog smsa och berätta det. "Du har jättespindlar hemma."

Happy day!

Idag har jag blivit faster igen! Kanske till en liten Melvin Ture. Skönt namn! TJENA MELVIN TUUUREEEEE! Ja. I vilket fall som helst så hade allt gått bra och det var en liten tjockis på 3,5 kilo som kom ut fastän han är tre veckor för tidigt född. Men Anne tryckte ju trots allt ganska mycket fika den sista tiden på sjukhuset så det var väl kanske inte så konstigt.
Ja. Som sagt. Jag är faster igen! Hur ska vi fira detta?

Jag är inte Bara för kort för att söka till Top Model.

Jag var skithungrig. Ja okej, jag är hungrig för det mesta men jag var fan hungrig när jag gick och la mig IGÅR, så kan ni kanske ana min frukosthungrighet nu? Tack. Jag fixar kaffe, går ut med koppen, ser att en dörr är öppen och dör lite inombords. I köket sitter en kille och äter med ryggen mot mig. Men ååååh nej, inte en ny människa, tänker jag. Smyger ner lite mjölk i mitt kaffe och springer in på mitt rum igen.

Jo, men jag har faktiskt ätit. Jag hittade en gammal äcklig skorpa i mitt rum. Bästa frukosten ever.
Jag ser verkligen fram emot att aldrig i mitt liv mer bo i korridor efter den här hösten.
(Eller så ser jag fram emot den dag jag inser att jag behöver gå i terapi för sluta vara ett mongo.)

Detta måste självklart illustreras med några bilder från hur mysig jag var igårkväll. Trots att jag var hungrig.





Jag lovar, jag hade precis duschat, det är därför jag är flottig.
Men det där gulliga ligger i generna, inget jävla duschande kan bygga det inte.
Bara så ni vet liksom.

Underligt.

Saker man blir chockad av när man har spenderat en längre tid i skogen och återvänder till en lite större stad:

1. Folk som finns på facebook finns även på riktigt. Helt sjukt!
2. Man måste höja ljudet på mp3:n för att BILAR låter högt.
3. När man går ut i köket möts man av två kineser och rå fisk, INTE av en lurvig katt och nybryggt kaffe.
4. Grannen knackar på dörren, man öppnar och inser att det INTE ÄR NÅGON MAN ÄR SLÄKT MED!!
5. Man behöver handla och behöver inte ÅKA in och handla FÖRE KLOCKAN ÅTTA.
6. Folk börjar skrika som fan och man bah "VA VAD FAN HÄNDER NU ÄR DET NÅGON SOM BLIR RÄJPAD ELLER och sen bah' jååhååå, jag är i Flogsta!"
7. Hissar. Det finns hissar. Enough said.
8. Man missar bussen och tänker "guud undrar om det ens går någon mer buss idag och isåfall måste jag väl vänta i flera timmar, sedan inser man att bussarna går var tionde minut. Fantastiskt högteknologiskt, måste jag få säga!
9. När man går ut och går så ser man andra människor. Ja, det är sant, visst är det konstigt?
10. Den vanligaste frågan man får är om hur man hittar någonstans, inte frågor som "kan du hjälpa mig med traktorn?" eller "du hjälper väl till att mota kossorna idag?"

Önskelista

Julklapp / om någon känner för att vara extra snäll mot mig någon gång (stor risk) :




TRÖSTISAR!


RYSKA DJURDOCKOR!

Några tankar

1. Vad fan ska man egentligen göra med all tid?
2. Eftersom jag inte har en personlig ryggkliare så har jag plockat fram en gaffel ur köksskåpet som fungerar alldeles utmärkt för att lindra kliandet.
3. Är man konstig när man pratar med sin tesil ( OSB: som har formen av en robot!!!!!!!!!!) med bäbisspråk bara för att man gillar den så mycket?

Skyl din ensamhet för helvete, kvinna!


Kattmat och fanskap!

Så ska min premiärrevy heta.
För övrigt är mina väskor så fulla att om jag så skulle försöka stoppa ner ett papper nu så vore det omöjligt. Min värsta mardröm är att nån väska pajar på tåget nu. Då vet jag inte vart jag tar vägen!  Nisse springer framför fötterna, pappa lagar mat, jag springer omkring för jag och planering är since a very long time enemies. Jag föredrar att dricka kaffe och filosofera i en och en halv timme tills jag inser att jag har en kvart på mig att sminka mig, packa och äta. DET ÄR GREJEN FÖR ER SOM INTE FÖRSTÅTT DET! Hejdå, nu åker jag hem. Eller till Uppsala. Eller hem. Lite både och.. För övrigt, om det liksom värker innanför huden på de ställen man har eksem eller sår, whaddap med det? Som om det skulle göra ont inuti kroppen? Känns eventuellt inte helt friskt.

Onsdag.

Har sovit som ett riktigt mogg så nu klunkar jag kaffe i min morgonrock för glatta livet. Försöker samtidigt klia mig på ryggen. Förstår ni vilken MISÄR DET ÄR ATT MAN INTE HAR LÄNGRE ARMAR ELLER?!

Fotoutställning

Som en avslutning på min cplånga visit i Mattsbo, Smedjebacken, Dalarna, så ska jag gå på en fotoutställning. Helena Blomqvist ställer ut.
Jag har sett några av hennes bilder och de fascinerar mig som attans. Visst är de vackra?


(Källa)


(Källa)


CHECK!

Bokat tågbiljett till imorgon. Check.
Varit ut och plockat vinbär. Check.
Bakat cpäckliga och cpfula vinbärs- och chokladmuffins med marängtopping. Check.
Ätit kall potatis med salt och två köttbullar. Check.
Ätit en kexchoklad, glass och kakor. Check.


Och nu ska jag städa köket, sätta på kaffe och... ägna mig.

Helt omotiverad bild från en fin kväll i stadsparken tillsammans alkisbävern, Björn och Thomas.


Tisdag.



God morgon.


Måndag.

Vet ni vad som händer när man har spenderat mycket tid i Mattsbo? Man tar sig inte härifrån. Man kan, godtyckligt, tro att det beror på brist på kollektivtrafik eller andra fordon. Men icke.

Man fastnar på landet. För de små stunderna av lugn, för att man kan vandra omring nästan vart man vill utan att se äckliga människor. För att man kan baka muffins i fred i ett kök som man suttit i varje dag sedan ett års ålder. Det är lite frihet på något vis, även fast man lätt blir rastlös.

Jag skulle ju åka före helgen! Jag skulle ju ha åkt i söndags. Eller åtminstone idag. Men sedan tänkte jag att jag ska åka imorgon. Men nu har jag ångrat mig, igen. Onsdag får det bli.

PÅ ONSDAG KOMMER JAG TILL DIG UPPSALA JAG HOPPAS DU HAR SAKNAT MIG OCH GER MIG EN BRA HÖST FÖR JAG HAR FAN INTE FÅTT SÅ JÄVLA MYCKET (hahaha) DE SENASTE TVÅ ÅREN JUST DET SKÄRP DIG NU!

Så. Nu ska jag i kronologisk ordning:
Hälla upp ett glas vatten
Dricka vatten
Ta en cigg
(Röka den)
Borsta tänderna
Tvätta händerna
Salva in mig själv
Ställa klockan på klockan tio (fastän jag vet att jag alltid vaknar tidigare)
Börja läsa en ny bok (Läste ut "singel på nytt" idag. Kul grej. Tjejen det handlade om hade världens bästa kille. Singel på nytt? Skitsnack! Jag vill läsa något mörkt och bittert nu. Pallar inte att läsa mer om solglasögon för 450 euro eller Balenciagaväskor. Boktips?)

Ja just det. Sedan ska jag sova också! HEJA!

Informativt!

5 saker jag inte vill vara utan:

  • Mina vänner
  • Musik
  • Färg
  • Djur och barn

5 filmer jag tycker är bra:

  • Donnie Darko (Guuuud jag har verkligen inte tittat på film sedan gymnasiet så jag är fortfarande inne i emofilm-perioden.. skyller jag på iaf.)
  • Ps I love you
  • Sunes sommar
  • Ameeeeelie from Montmarté
  • Lejonkungen?

5 maträtter jag älskar:

  • Fiskpinnar med ris och massa citron och morötter
  • Makaroner, keso, rostad lök, tomat
  • Pannkaka med sylt och grädde
  • Tacos
  • Torsk med äggsås. haha.

5 städer som jag besökt och vill besöka igen:

  • ROM
  • BARCELONA
  • Jönköping.. haha.
  • Malmö

5 saker jag vill göra:

  • Bli modig.
  • Skaffa en egen lägenhet! 
  • Göra så jag får ett jobb.
  • Måla oftare, finare, bättre. 
  • Börja träna.

5 saker jag ogillar:

  • Fördomsfullhet.
  • Folk som inte tänker efter före de säger saker. (Ja, alltså det kan ju bli kul också ibland.)
  • Death metal. haha.
  • Att ha sönder glas.
  • Att umgås med folk på morgonen.

Kväll.






WhAdDaPp!

På onsdag har Bartolomeus namnsdag.
Det var väl ungefär så informativ som jag tänkte vara idag.

Lördag.

Jag var på sexårskalas för Jonathan nyss. Jag har fått en ny favoritunge! Rasmus, Andreas kompis barn. Han kanske är två år. Med de största finaste bruna ögonen jag har sett! När vi skulle gå så ville han kramas. Han kramas tydligen jämt. Han låg i min famn och tryckte in huvudet mot min hals och moderskänslorna liksom svämmade över. Han kramas tydligen med alla på dagis, vilket kan bli lite av ett problem när de ska hämta honom. Han står och kramas tills någon säger till honom att det är nog. Har ni hört något gulligare?! Sedan att han började asgarva när en kille stod och posade i en Dressman-reklam gör ju inte saken sämre. Skitkul, liksom. Och hans storebror var också ganska rolig. Han låg i soffan för han var trött.
-Jag väntar på godispåsen.
-Vadå för godispåse?
-Men man får ju alltid godispåsar när man är på kalas!

Hahaha!

Nu dricker jag öl och peppar inför kräftskiva med byalaget. GUUUD VILKET ROLIGT LIV JAG HAR! Helt fantastiskt. Det ska komma en ARTIST och sjunga. Alla tror väl att det blir gamla Tore Skogman-visor men faktum är att killen är typ 20 år, mulatt och sjunger smörig r'n'b. Det här kommer bli så sjuuukt bra! ;D

Varning för bilder på ej fördelaktig naken hud.

Titta, titta! Efter en två månaders kortison klass II-episod så är mina händer asfina! Ja, alltså.. det finns inte så mycket eksem på dem. Hur de ser ut naturligt är ju en smärre naturkatastrof men så ser det ut när man har bondegener.. haha.



Så, då är allt bra då? Ja, visst.. det kan man tro. Men mina eksem försvinner inte, de gillar mig så jävla mycket att de vägrar att lämna min kropp. De har försökt lura mig, som om jag inte skulle märka något alls bara för att de flyttar sig till baksidan av kroppen istället? LURIGT, EKSEMEN, MEN JAG GÅR INTE PÅÅÅRÉ! För titta här!



FUCK YOUUUUUUUU! Och eksem här också, och pigmentsfläckar, tack återigen, fitteksem!



Titta tuttar har jag iallafall. Tuttar och eksem. Gud är god.


Herreguuud

Mitt morgonhumör?! Jag måste göra något åt det här snart. Gick upp, hämtade kaffe, satte mig vid bordet. Helt okej. Tills jag ställer mig vid köksbänken och ska bre på en macka, när mamma kommer och försöker ta ut en kopp ur ett skåp precis där jag står. Jag hinner tänka "MEN ÄR DU DUM I HUVUDET ELLER?!??!???!?!?!?!?! Kan du typ bara säga att jag ska flytta på mig istället för att börja puffa på mig? VAFAN kan du vänta i typ en sekund eller VA ååååh herregud herregudherreeeeeeeeeguuuuuuuuuuuuuuud". Sedan dess har jag hållit käften. (en timme) Det här håller ju fan inte. Hur gör man för att bygga ett vettigt humör på morgonen? Lite mer stabilt bara?

Allt som en människa visar utåt föranleder frågan: Vad är hon ute efter att dölja

Vi lever i en vacker värld. Men oftast ser vi bara ondskan.
I allt vackert finns en önskan, om att vi ska se den som den är.
Där finns inga dolda budskap, inga fördömande blickar.
Kärlek finns runt om oss. Kärlek till det estetiskt tilltalande.
Kärlek till de som bryr sig om oss. Kärlek till de vi älskar.
Tänk om vi kunde utvidga den känslan? Tänk om vi kunde visa
det mer? Tänk om vi kunde se bortom alla de vi nedvärderar av
olika orsaker, tänk om vi kunde se bortom alla osäkra själars
murar. Man kan inte spendera sitt liv med att bygga upp en mur
kring sig själv. Men ändå gör vi det. Kanske inte alla, men många.
Den moderna världens problematik. Vi bygger så högt vi kan och vägrar
andra tillträde. Är det så konstigt att vi är så jävla ensamma, egentligen?

Fortsättning på datorhistorien

Jag åker in till Smedjebacken i spöregn, hämtar upp min dator, åker hem, trycker på den.. och så dör den efter 20 minuter. Så nu måste jag köpa en ny dator. Är det någon såndär bra teknikintresserad människa som kan hjälpa mig att förklara vad det är jag ska köpa? Annars köper jag det billigaste. Typ en rosa mini-pc för 2000 spänn, fast det vill jag ju inte ha. Men jag vill gärna ha något billigt. Tips uppmuntras. (Skadeglädje beivras.)


pappa - vadå behöver du en dator då?

pappa - jag kan tänka mig att köpa en begagnad industridator till dig

pappa - du kan väl ta mammas dator, hon behöver väl fan inte den!

pappa - du kan väl ta mammas iphone?

pappa - då är det alltså inte en sån jävla bra idé att köpa en fem år gammal laptop?

pappa - men har du provat att byta fläkt då?

pappa - så datakillen hittade inga fel? då är det väl inget fel på din dator då.

Ja men tack då.

Datakillen skulle ringa i slutet av FÖRRA VECKAN. Idag, fredag, ringer jag upp och frågar varför han inte har hört av sig? "Din dator är klar, vi har blåst ut den på damm och det var det enda vi kunde göra för att den inte skulle bli så varm.. du kan hämta den nu!" JAHA MEN TACK FÖR ATT NI RINGDE UPP DÅ? Och kommer datorn fungera nu? Äh. Jävla skit. Jag vill bara ha en ny dator. Med windows.

heeeheeeee

råkade visst äta fyra kiwis, ett plommon och två glassar. på en kvart.
keep up the good work, cecilia

HIIILLLLAAAARIIIOOOOUUUS!

Jag städade i köket, eftersom jag mer är hembiträde än dotter när inte mamma är hemma, när pappa kom in och sa något om att han hade klämt en finne vid ögat. Jag vänder mig om och tittar på honom och i några sekunder befinner jag mig i chock, sedan viker jag mig dubbel av garv. Alltså allvarligt talat. Min far ser just nu ut som odjuret i Skönheten och odjuret. Fruktansvärt roligt. Fruktansvärt läskigt. En fruktansvärd syn. Tyvärr tror jag inte att han uppskattar om jag tar kort på honom och lägger upp här, eftersom han precis frågade mig om jag kunde hämta mamma ikväll eftersom han inte ville visa sig ute med den där "bubblan i skallen". Hahhahahaha!

Är du tjock? Då kan du väl gå hem igen.

Jennifer Hudson är mer stolt över att ha gått från storlek 46 till size zero än vad hon är över sin oscar. Känns inte det väldigt sunt? Jag tycker det. Var femte sjuåring vill bli smalare. Är inte det också helt normalt? På Aftonbladets startsida kan man bland annat läsa om hur man ska lyckas motstå fikasuget på eftermiddagen, hur nyttiga ens flingor är, hur många kalorier det är i juicen vi dricker, maten du blir smal av och om man betalar för att ha Aftonbladet plus så får man även exklusivt en guide om sju superdieter som får dig att rasa i vikt. Är det inte för trevligt det här? Jo men jag gillar't. Jävla värld!





Men om jag nu måste vara ärlig så älskar jag tjockisprogram, jag läser artiklar om hur många kalorier det är i min lördagsgodispåse och ibland står jag också i provrummet och hatar min jävla kropp. Fast varför det, egentligen? För att jag är.. jag vet inte. Kass, kanske.


Viktiga grejer

Saker jag kommer håg:
-Vad jag har ätit och när jag har ätit det
-Folks födelsedagar
-Namn på folk som någon annan känner eller är släkt med och som jag aldrig ens träffat
-Vilken sida muffinsreceptet står på i kakboken
-ALLT som står i Hänt Extra när jag bläddrar igenom en sådan tidning på fem minuter
-Hur mycket saker kostar i olika affärer
-Gamla telefonnummer
-Hur mycket lösgodis kostar på olika affärer, vilket sortiment som finns vart, osv.

Saker jag inte kommer ihåg:
-Slutet på filmer
-Hur man kopplar in Nintendot i tv:n
-Att man inte ska klia upp sår och eksem
-Att söka csn och bostadsbidrag i tid
-Vad jag har på mig
-Att lämna tillbaka böcker på biblioteket
-Att borsta håret
-Hur långt det är till väggen. Jag släntrar liksom ofta in och dunkar axeln i väggen samtidigt när jag går in i ett rum.

Tack!

I födelsedagspresent har jag fått två cupcakes/bak-böckeR, "du bakar ju så mycket!", strössel, muffinsformar, fyra lotter, en bok om att vara singel "det passar ju dig, det är ju så fram och tillbaka med det där hela tiden", pengar, pallade plommon som har möglat och pengar. VÄRSTA BRA FÖDELSEDAGEN DET BLEV TILL SLUT DÅ! Jag och Emmilie blev fulla och gick på Etage. Det var himla roligt.

Men jag förstår inte varför jag alltid ska få sådan ångest på min födelsedag. Alltid! Jag försökte ju fan förebygga det igår med att gå ut och springa på förmiddagen så jag skulle få ut eventuella aggressioner men det gick visst inte, för likförbannat gick jag runt och slog händerna i saker och skrek i typ en timme, tills jag hittade dooleys i ett skåp och ringde upp min bror för att säga att jag fyllde år.

Jaja, det är sånt som händer. Nu ska jag läsa singelbok och sova. Fast först kanske jag ska väcka pappa som ligger och vrålsnarkar i soffan. Varför han gör det? Mamma åker ålandsbåt och han får dricka öl i fred. Nejneeej, det finns absolut inga alkoholproblem i vår släkt inte!

23 års livserfarenhet

sluta duscha sent på natten,
sluta mata den där hemlösa katten
sätt inte på diskmaskinen före den är full
och sätt inte på någon för någon annans skull
dygnsrytm är viktigt för att må bra,
äta mat borde man göra minst varannan dag
godis fungerar som terapi
när man är ledsen eller full av apati
tristess botas bäst med öl eller sprit
men blanda det inte för då blir det bara skit
blanda inte vitt och rött i en tvättmaskin
om du inte vill ha tröjor i en nyans av rosévin
var snäll, en god kristen och en bra individ
så tar det inte så jättelång tid
innan insikten kommer om hur dumma i huvudet andra är
och då kan man äntligen vara nöjd i sin egen misär.



SÅJAAAAAAAA!

Födelsedag

Har precis fått den bästa födelsedagspresenten! Nisse gav mig precis en halvdöd liten mus. Schysst! Jag fick se när han fångade den också. Han gick iväg till slänten, la sig ner, låg stilla i fem minuter, flög rätt upp i luften och landade på en mus. Typ. Så såg det ut. Ashäftigt.


Tisdag.

Idag har Nille varit på besök. Vi hade pannkaksprovning. Öööööhhhh ja. Pannkakor med jalapeno, rostad lök, peppar, turkisk peppar, strårom, banan, mintchoklad och äppelsaft testades. Mycket intressant. Inte för att jag skulle välja att ha någon av dessa saker i min pannkaka alltså.. men nu fick ju inte jag välja direkt. Chokladpannkakan var jävligt god iallafall!

Tack natten.

Jag har inatt vaknat av följande saker:
-Ett sms
-Ett till sms
-Pappa var på toaletten
-Mamma var på toaletten
-Jag var kissnödig
-Drömde att mitt hus BLÅSTE ner
-Nisse jamade hysteriskt
-Pappa gick upp (halv fem)
-Mamma vaknade inte av sina tusen alarm så jag gick upp och väckte henne (halv sex)
-Mamma var i köket


Sedan vaknade jag klockan halv nio igen och gav upp.

Jag har antagligen inte sovit en hel timme på hela natten.
FUCK OFF att gå upp tidigt och träna och sånt skit om man ändå inte ska få sova på natten.

Idag har jag bakat.

Jag tänkte tipsa om det här bra receptet som jag testade idag.


Over & out, glömt & förlåtet, osv .

2011-04-10 22:48:27


Mitt i korsningen mellan jag och du står vi och dividerar om oviktigheter
och du stökar som vanligt till i mitt hår och frågar hur jag mår jag svarar
jofan det är rätt bra fast det skulle kunna vara bättre och så ser jag på dig
sådär som jag inte kan låta bli att göra även fast jag vet att det vore bättre
att inte se på dig alls
för du vet precis hur jag känner och du vet precis vad jag tänker på men
du bara ler och tänder två cigg en till mig och en till dig och säger jag ska
upp tidigt imorgon jo jag vet men det du inte vet är att jag vet att du ser
och jag borde blunda
du har verkligen ingen aning om vad du vill för jag ser det när du står där
och väger på det ena benet till det andra som om det vänstra säger ja och
det högra säger fuck you
och jag svarar ja, det kan jag väl.
men vi skiljs åt precis som vanligt med en lite för lång kram och en kindpuss
ett lustigt hejdå som jag alltid har tyckt om lite för mycket och du vet det också
men du vet inte att jag vet att du vet
jag ser att du ser
och om jag koncentrerar mig ordentligt så kan jag känna din doft på min sjal
i ungefär (exakt) elva sekunder, sju meter, 12 andetag och tusen tankar
men du vet inte det
för man kan väl inte avslöja allt
det vore ju som att erkänna att jag är helt dum i huvudet
..och det är jag ju inte.

Måndag.

Vaknade klockan 07.00. HAHAhahahahahahaha. Va? Vad fan gör jag vaken såhär tidigt? Mina fingrar har inte ens lärt sig att skriva än, så trötta är de! Men huvudet och benen vaknar visst snabbare än resten av kroppen. Jaja, nu är jag vaken. Vad ska jag då göra nu? Är ensam hemma för första gången på länge eftersom båda mina föräldrar har börjat jobba.. vilket är rätt gött. Ja.. jag ska alltså baka. HELA DAAAGEN! Fast först måste jag städa köket. Och vakna till liv lite. Och mörda katten som jamar varannan sekund för att han vill ha mer mat fastän han har ätit upp typ en veckoransonering på en kvart.

Söndag


Grattis

Till min älskade älskade älskade bästa vän, jag sitter och vrålgrinar här på lördagsmorgonen.. Bra start på dagen, haha! 


FNISS!

Pappa - "BÖGAR OCH FOLK MED ADHD, DET ÄR DOM SOM KOMMER NÅGONSTANS I LIVET!"


Jag



När man släpper ut håret efter att ha haft det uppsatt i ett dygn.



Såja, nu går vi hem till grannarna och blir bjudna på mat.


Farbror Kenneth



Med glimten i ögat, som alltid.


Olivia



Olivia har tittat på Törnrosa typ 7 gånger det senaste dygnet. Och när hon inte har tittat på det så har hon skrikit "TITTA JOSA NUUUU!" och "PRINSEN PUUUSSSAAAA" eller "SPIIINNJOOOOKKKK!"


Jonathan



Jonte var lite schleten på väg upp till Falun i förgår...


Rastlös rakt in i själen.

Vad heter du? Cecilia
, tackar som frågar!


Kan du baka bullar? JA, det kan jag verkligen. Med marginal.

Har du varit med i scouterna? Njäe, gick dock på mulleskola, gills det?

Bläck eller blyerts? Blärre for life, som jag alltid brukar säga.

McDonald’s eller Burger King? McDonald's.


Är du allergiskt mot något? Ja, mot typ allt när mitt immunförsvar suger, annars bara smågrejer.

Äger du ett busskort? Ja men jag har tappat bort den jäveln!

Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Lättmjölk, mellanmjölk eller röd mjölk?

Hur ser du ut idag? Osmkinkad iförd mjukisbyxor, turkos t-shirt med sol, regnbåge, körsbär och plastpärlor och en tofs mitt på huvudet.

Har du haft sex idag? Ööööh nej? Har du haft sex det senaste decenniet? Typ näääee!

Nästa mål i ditt liv? Att flytta till en egen lägenhet och skaffa ett jobb.

Vad såg du senast på tv? En dokumentär om 4-åriga Marla som målar.

Hur svarar du i mobilen? "Hallååååuuuu det vaaur GOOOUUUUN?" (Alt: Cecilia?)

Vem ringde du senast? Ööööööh Jessica men hon svarade inte för hon gjorde köttfärslimpa och då började jag tänka på köttfärslimpa så jag glömde att ringa upp henne.

Vad sa den du ringde? "Lämna ett meddelande efter pipet?"

Antal timmar sömn inatt? Åtta.

Vad innehåller din favoritnattmacka? Brukar inte nattmacka mig faktiskt.

Bråkat med ditt husdjur: "Bråkat med ditt husdjur"? Var det ens en fråga?

Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag:
Typ.

Är du ensam nu: Nej, pappa är på toaletten, mamma pratar i telefon och kenneth, farmor och farfar sitter i köket!

Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: "DEEET ÄR FÖR OOOSS SOLEN GÅR UPP"

Vill du gifta dig: Alltid kexchoklad. Njäe, det känns väl inte direkt viktigt i dagsläget.

Vill du ha barn: Vet inte.. antagligen, så mamma blir nöjd nån gång.

FAVORIT...


Rum i huset: HAHA! Jag har bara ett?


Typ av musik: Pop popitopp.

Månad: Augusti/september. 


Sten: Hahahahahaha.. Sten Frisk?


DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...


Gråtit: Actually.. nej.

Köpt någonting: Jaa.. neej, jo! Smörgås och kaffe på OK i Heeeby.

Varit sjuk: Nej, det kan jag väl inte direkt påstå. 


Sjungit: JOJJO! Pochahontaslåten hela morgonen!

Sagt “Jag Älskar Dig”: Nej.

Velat säga till några att du älskar dem: Njäe.

Träffat nån ny person: Näee om inte han i kassan på OK räknas? Jag fick det hela 9 kronor billigare eftersom han var mer koncentrerad på att prata i telefon än på att serva mig.

Saknat någon: Ja lite.

Kramat någon: Ja Oliiiviiiaaaaa!


SENASTE...


Låt du hörde: Daniel Adams-Ray låten som går på radio hela tiden.

Dokumentären: Den om den lilla ungen som målade.. eller om det nu var hennes pappa.


Drink du köpte: Ööööh.. Rosa Pantern för typ ett år sedan kanske?

Sak du stal: Mjukisbyxor av mamma, haha. 


FÖRSTA...


Första bästa kompis: Caroline


Första inhandlade skiva: TOP HITS -95

Första förälskelse: Martiiiiiin i lekis. Eller Carros bror Tobbe var det nog förresten, då var jag väl sisådär fyra år gammal. 


Första begravning: Mormors.

Första piercing/tatuering: Naveln i åttonde klass, haha. Ascoolt liksom.


Första fiende: Michaela på lekiz.


SENASTE...


Senaste människa du slog: Konstigt nog så minns jag inte. Har antagligen blivit för snäll på gamla dar.. eller så var det bara alldeles för länge sedan jag träffade Tim.

Senaste stora bussresa: Förra veckan hem från Jönköping?

Senaste dusch: Igår kväll.


Senaste irritation: När farfar berättade hur han kastade kattungar i cementen. 


Senaste glass: Kakao- och chokladglass från Hemglass! 


Senaste skjortan du haft på dig: Värd fråga? Du kan va en skjorta!


Fredag.

Hej, det är jag som är baktanten.  (Hej, det är jag som är baktanken?)
Bakade sepe-gott müslibröd till lunchen, och nu ska jag göra kolakakor till fikat.
(Eftersom mamma stekte upp de sista äggen så jag inte kan göra varken tigerkaka eller kanelbullar. Tack då!)


Mamma säger att jag har damp. Hon är ingeeeeesnäääll!

HEeeY det är helt okej, men tro inte att du kommer lära dig något vettigt av mig.

Jag skriver dagbok på helgon då och då. Inte sånt som jag skriver här, mest massa dravel. Fast vid närmare eftertanke så dravlar jag fan så mycket mer här än där. Jaja, struntsamma. Jag har typ tio bevakare som jag inte känner vilket jag tycker är ganska trevligt, eftersom det borde betyda att de gillar vad jag skriver. ELLER?! 

(CLIFFHANGER?!?!?!!)

Häromdagen fick jag en ny bevakare, och idag fick jag ett mail från honom:

Hi, First sorry for write in english and not in Swedish, I am just learning and dont feel so confident to write it properly, the true is that I feel a little shy to do it, even when I can read and understand so much

Well the reason that I write now is just for say hi and I guess you must to be wonder why I subscribed to your Gästbok, I dont want that you think I am a stalker or something like this :P I just like to read gästbok because its a good opportunity to learn more swedish and some slang or the different dialects that you have here in Sweden, of course not all that people write here is so useful and I must to say that your is one of those that helped me to learn new words and grammar :)

I hope not bother you with this message and I wish you a great evening!

Daniel.


Gulligt eller? Först tänkte jag.. VAFAN, är det sånthär folk som följer min dagbok? Sedan tänkte jag: VAD KUL ATT JAG KAN LÄRA NÅGON NÅGOT! Sedan kom jag på vilket inlägg det var han hade läst, och insåg att jag förmodligen har har fuckat upp mer av hans grammatik-inlärning än främjat den. För det här inlägget är det han syftar på:

nygift med nattskift
jag hade några naglar kvar att bita ner, och jag hade några steg kvar innan jag var framme vid dina fötter
svarta nyputsade skor började närma sig mina, vintage från nittonhundrasextiosju berättade du långt senare
varierande temperaturer dominerade under mina marinerade månader som minimerat diskvalificerad
i ett klimat där inget någonsin var svalt utan mer regerande normalt och ingen reagerade på hur pass
neutralt det kan vara innan det kvalificeras som noterbart oförklarligt förutsägbart vanligt och
osedvanligt traditionellt sett ur ett uråldrat kunskapsfälts perspektiv sågs nog dessa små små kliv rent
instinktivt som ett tecken på ett ineffektivt känsloliv och ett subversivt konstnärsliv krossades av
ett större liv med en högkvalitativ självbevarelsedrift utan medlemsavgift

klamp. framme, hej. tack, nej.





Stackarn. Fast.. visserligen har han redan blandat ihop begreppen gäst med dag, så.. det kanske inte gör så mycket.

tjejer är grejen (until it's not)

Jag har alltid velat haft en till tjej i släkten, verkligen. Mer mansdominerad släkt än min får man faktiskt leta efter, testosteronet liksom sprutar ut direkt vi i släkten träffas. Och sedan kom det en liten tjej. Olivia. Min kära brorsdotter. Min kära lilla brorsdotter som just nu sitter i rummet bredvid iförd sin blåblommiga klänning och tittar på Törnrosa. Och skriker "ROOSA ROOOSA ROOOSA" oavbrutet. Min kära lilla brorsdotter som skriker "SLUTA", "NEJ", CISSI FÖLJ MED", "JOHO" och "DET ÄR MIIIIN" oftare än någon annan unge jag mött. Lilla Olivia. Lilla Olivia..

Johanna sa "nej, du får vänta" till henne idag, en sekund senare häller hon demonstrativt ut all mjölk ur sitt glas ner på golvet. Sedan ser hon sjuuuukt nöjd ut! En liten bitch, är vad hon är! En liten bitch med rosa princessbricka, hello kitty-tält och som i falsk ödmjukhet säger "Cissi vilken fin kläänniing" fast man innerst inne vet att hon egentligen bara säger så för att manipulera en till att göra som hon vill.

HAhahahahahahahahaha gud vad jag är elak. Jag älskar Olivia, hon är så jävla söt och rolig och pratig och gullig och bäst i världen, men fyfan alltså.. det där efterlängtade flickebarnet kunde väl vara ha ett lite mer hanterbart temperament? Jag blir ju för fan helt nipprig när hon börjar skrika "NEEJ NEEEJ NEEEJ SLUUUTAAA" direkt man råkar lägga en sked fel i hennes lilla låtsastårta. För själv var jag skitsnäll som liten. Lovar.

Tommy & Olivia



Jag fick ett mail av Therése med bland annat den här underbara bilden! :D


Fyfan..

.. vad min hals slemmar. Ja, jag gillar att dela med mig av äckliga detaljer. Behöver kanske inte demonstrera hur det ser ut eller hur jag låter, men.. (okej, ni vet när en katt har en hårboll i  halsen och bestämmer sig för att inte längre ha den kvar just i halsen?) Nejdå.
Jag har duschat. ( APPLÅDER!)
Ätit frukost. (KANEL MED LITE FIL OCH FLINGOR OVANPÅ!)
Druckit kaffe. (MED KANEL PÅ!)
Nu ska jag klä på mig. (SMUTSIGA KLÄDER EFTERSOM JAG INTE ORKAR TVÄTTA!)
Sedan ska jag följa med Johanna till Uppsala en sväng.
YO!

Moonlight mile

Såg precis en film på åttan. Om att hitta hem. Låten jag älskar just nu handlar om ett hus, ett hem. I radioprogrammet jag lyssnade på för några veckor sedan pratade de om att ha ett hem, i sig själv. Det är så lätt att känna sig rotlös. Inte hemmahörande någonstans. Ville bara säga det. Jag känner det ofta. Var faaan hör jag hemma dååååååå, sjunger jag på grov göteborska. Näerå. Men allvarligt. Man flyttar, känner sig inte längre hemma på den plats man rymde ifrån, man flyttar från den plats man rymde till och den platsen är inte längre hemma. Och den nya platsen är inte hemma för att man inte kommer därifrån. För att man inte hör hemma där. Gud vilka saaatans bekymmer det är, och därför måste man bygga sitt hemma inuti sig själv. Det tror jag också på. Tack Jan Carlzon för att du ger mig så kloka tankar.

Man blir sådär lite...

.. nöjd med sig själv när man hittar kläder som man aldrig gillat förut och plötsligt gillar dem jättemycket, och sedan sätter man på rött läppstift & går omkring som en 30-tals dam i ett trähus från -89 och känner sig fejk men någonstans där är man ändå ganska nöjd och så klappar man katten och tröstar jonathan som gråter för att han råkade ha sönder sitt fina armband och så sätter vi oss vid matbordet istället och äter spaghetti och köttfärssås fast jonahtan vill inte ha köttfärssås han vill bara ha makaroner och ketchup och så vill han veta vad huvustaden heter på jorden och sedan åker vi till falun och hälsar på jonathans pappa, mammas son, min bror som har rakat av sig allt hår och som väger 20 kilo mindre än han gjorde för tre månader sedan och kör honom försiktigt i rullstolen ner till cafeterian och fikar tillsammans med anne som bor på sjukhus fram tills att lilla troy ska plockas ut ur magen den tjugosjätte augusti. sedan köper vi mjölk, fil, kanel och jäst och åker hem och bakar vetebröd, för det har jag bestämt nu.





Allmänt bra bara.


ASSÅÅÅÅ inte för att jämföra mig eller så men

jag var ut i gymmet precis. joggade i en halvtimme och svettades som ett as, för att vara lite mysigt snuskdetaljerad. sedan kommer jag in, kollar facebook och det första jag ser är amelies statusuppdatering om att hon SPRUNGIT I EN OCH EN HALV TIMME. vilken idiot va? men jag fick iallafall vara stolt över mig själv i cirka 2 minuter! tack för det liksom. men nej, man ska inte jämföra sig. men om jag ska ut och försöka aktivera mig något mer i framtiden så måste jag nog eventuellt ha en ny sportbh för jag tror seriöst att jag har slitit sönder min hud pga studsiga omständigheter under den senaste halvtimmen. det gör ont. inte normalt.. inte normalt. inte normalt att blogga om heller. godnatt.

jag är bra på att säga va


elias - du har varit hemmaaa hos din kompis!
jag - öööh va?
elias - Jaaaaa du har varit hemma hos din KOMPIS!
jag - jaha, ja det har jag ju kanske varit?
micke - ja, han menar.. vad fan heter mina halvsystrar nu igen?
jag - va?
micke - han menar jessica! att du varit där och hälsat på, mina ungar är kära i dig så de vill veta och frågar vart du är och vad du gör hela tiden.. du har nog en fem stycken halsband hemma också som de har gjort till dig.

så jävla fint att mina kusinbarn har koll på mig! och så jävla bra att micke fortfarande benämner jessica som "halvsyster"! fast det bästa är ju ändå att han knappt vet vad hans så kallade halvsyster heter? hahaha


I love this house



Repeatar den här låten, letar recept, plockar hallon, bakar hallonmuffins, matar kusinbarn med dem, solar, hjälper mamma tapetsera till klockan tre på natten för att överraska pappa, löser korsord, vilar mitt på dagen, dricker kaffe en gång i halvtimmen..

Ja. Livet på landet, ni vet.

So far..

Har sopat ur magasinet som skall målas vitt.
Svettades så det rann ner i ögonen.
Upptäckt en helt ny grad av allergi.
Fått en blåsa på tummen.
Duschat.

Hejdå nu dör jag.

Varför?

Jag längtar till hösten. Jag längtar till vintern.
Samtidigt vill jag aldrig att sommaren ska ta slut.
Jag vill ha en egen lägenhet. Efter nyår ska jag flytta.
Kanske till Falun. Antagligen till Falun. Jag ska försöka
få ett jobb. Om jag inte får ett jobb flyttar jag dit ändå.
Resten får lösa sig. Jag har träffat nästan alla mina riktigt
bra vänner under de senaste två veckorna och nu till slut,
under den här helgen, började jag känna mig glad på riktigt igen.
Det känns bra. Jag hoppas det håller i sig. Antagligen inte. Men så
länge jag får se en pytteliten ljusglimt här och där så äre luuuugnt va!

Men jag tänker så jobbigt. Gör ni också det? Jag tänker: Varför ska jag göra det här, vad finns det för mening med det, varför skulle jag bli gladare av att göra det här och det här, ALLT är meningslöst. ALLT, ALLT, ALLT! Allt du gör just nu spelar ingen roll om några minuter. Eftersom.. meningslösheten aldrig släpper taget. Jobbig tanke. Den släppte mig lite i fredags. Släpp mig mer. Och försvinn gärna helt och hållet, tack.

Okej, skit i det nu. Nu älskar vi livet och dansar glatt till meningslöshetens tondövhet, nu ska jag istället presentera dagens bästa citat, av och med min käre mor. Vi satt i cafeterian på sjukhuset med Andreas och Anne och Anne berättade att hennes pappa hade köpt en ny hund. Mamma säger:
"Ja och sedan är ju dvärgar väldigt lätta att dressera också!"

Jag började hysterigarva och såg mamma framför mig springandes och skrikandes åt en dvärg på nån jävla agilitybana. Ja, tilläggas bör ju att hon menade dvärgpudlar, men faktum kvarstår: Dvärgar är väldigt lättdresserade.


Tjena!

Nu är det söndag och jag är i Mattsbo igen. Härjihärji!


Jag önskar...

.. att jag inte hade någon kropp. Jag blir aldrig bekväm i den. Jag är snart 23 år gammal och jag borde fan vara vuxen nog för att kunna ha en normal relation till min kropp. Men nej. Det blir fan bara värre. Fakk åååffffff jag vill inte vara den där idioten som ser en tjockis i spegeln och som diskuterar dieter, som räknar kalorier, som inte längre vågar ställa sig på vågen och som blundar i underkläderna i provrummet på H&M och nej...

.. sånt där tjafs är ju för folk som inte förstår sig på att njuta av livet?

Vad fan är problemet?

Har haft ont i magen sedan efter frukosten igår. Det känns lite som att någon har skurit upp min mage, varit in och grävt runt bland tarmarna och sedan sytt ihop allt igen. Förstår inte riktigt grejen.. tycker att det är lite tarrigt. Fast jag överdriver självklart lite nu, men det är en obehaglig känsla och jag förstår inte varför jag så ofta har problem med min stackars mage. Iochförsig så var det bra typ hela förra året, och förra året åt jag inga hormoner över huvud taget så problemet är ju diskutabelt, så att säga. Men nu ska jag gå ut och sola istället för att gnälla.

För övrigt har jag haft fina dagar i Jönköping tillsammans med Jessica. Semester, har jag haft! Fantastiskt bra.

RSS 2.0