Skulle uppskatta ett snabbt svar

Hej, jag har ett fysiskt problem och undrar om ni kan hjälpa mig med det, fort som attans. Jag har haft feber, varit förkyld, hostat, bla bla. Nu mår jag bra i huvudet (bortsett från viss allergi) men jag har lite hosta som låter slemmig och gör skitont. När jag väl hostar vill säga, vilket inte är överdrivet ofta. Problemet är att jag har värk i bröstet. Det svider liksom lite hela tiden eller trycker eller värker och det stör mig verkligen för jag förstår inte varför. Det känns liksom inte helt förkylningsrelaterat. Är det för att jag har hostat? Kanske, men det känns inte så. Och det är inte halsbränna heller. Fan, jag vågar knappt röka! Men nu måste jag röka eftersom jag blir nojig över att tääänk om jag får lunginflammation nu när jag ska åka till Rom på måndag? NÄEJ JAG MÅSTE VARA FRISK! Jag är ju typ frisk. Jag har ju typ precis blivit frisk... EEEELLER?!?!?

Cecilias specialitet


Jag kan verkligen det där med att vara rolig i seriösa sammanhang. (Idiotcecilia, du är ju helt värdelös på det eftersom man INTE SKA FÖRSÖKA VARA ROLIG I SERIÖSA SAMMANHANG!) Jaja, iallafall. Jag svarade nyss på ett långt, jobbigt och allvarligt mail. Jag avslutade med:

"Tack för visat intresse."

Alltså.. det är jätteroligt. Och inte schysst alls.

I väntan på bättre tider.

En utav de mer ovärda sakerna med att bo i korridor är att man inte alltid kan göra de saker man vill göra - när man vill göra dem. Som just nu ungefär. Jag vill baka, men ugnen är upptagen. Och ja, vi delar typ 15 pers på en spis och en ugn, eftersom Heimstaden är dumma i huvudet och inte lagar vår andra. Japp. Så är det. Fantastiskt. Jag bidar min tid.

Antroposofi är tydligen inte på tapeten längre

Kul att jag har lånat en bok på biblioteket som är så
gammal och dammig att jag blir allergisk av att läsa den.
Perfekt.

Såja.

Jag har shoppat. Inte för att jag var värd det eller så men.. eller jo, det var jag. Jag handlar inte så mycket som inte är secondhand eller på rea nu för tiden. För första gången på länge köpte jag ett ickerea-plagg. (Eller fan, min vårjacka var inte på rea.. men den var från barnavdelningen, okej?!)

Jag har köpt ett par jeanshorts! WOHO!
Och en prickig t-shirtgrej (på rea.)

Sjukt värt. Sjukt blått.
Och så lite hårfärg. Ikväll tänkte jag fortsätta min väggdekoration på toaletten.
"Svarta fläckar", kallar jag den.

Effektiv tjej 2.0

Klockan är tio och jag har:
Tvättat
Städat
Dammsugit
Diskat
Sopsorterat
Handlat

Ja, vad säger ni om det då? Är jag bäst i världen?
Jo, tack det var något sånt jag förmodade att ni skulle säga.

Torsdag idag.

Yes. Så jag blev iallafall godkänd på mitt teoretiska referat.
Det var ju skönt.

Nu är jag så trött att jag nog döör snart, plus att jag har ont i huvudet.
Dåligt. Men jag tvättar, och snart ska jag städa så jag antar att det finns
någon nytta med att gå upp mongotidigt ändå. Kanske. Eventuellt. Högst eventuellt.

Inatt vaknade jag och började pilla mig på handleden. "Men klia inte nurå Cecilia", tänkte jag. Skitbra tanke, men sedan råkade jag klia lite och så insåg jag hur skönt det var och så tänkte jag "Hur kan man motstå något sånthär egentligen? Det är ju som att säga att man aldrig mer ska äta godis" och så kliade jag sönder min handled igen, just as every night. MEN KUUUT SÅ SCHÖÖNT DET ÄR. Sjukt värt att se ut som ett psoriasismongo.

Godnatt.

Sjukt nice kvällsmat. Ett äpple, en macka och ett glas pepsi max. Jag känner mig så busig när jag dricker läsk i veckodagarna. FNISS. Nu börjar det visserligen bli vardagsmat (haha) då, men ändå.

Promenader är förbannat underskattade, har jag konstaterat ikväll. Har varit på en tvåtimmarspromenad och sett både bondgårdar, hästar, åar (åar? vad är det för jävla ord? kan det inte bara finnas en å så man slipper skriva fula ord?) och en liten katt. Sjükt bra liksom.

Och så var det där med uppsatsen också. Jag är helt stört stressad men mitt huvud står helt stilla nu. Jag måste fan sova på saken. Jag går upp tidigt imorgon, helt enkelt. Typ klockan.. sex kanske? Oj, det är hemskt tidigt. Klockan sju kanske. (Jag kommer vakna klockan nio.)

Men vafan, är det inte koffein i Pepsi Max? Hur dum i huvudet var inte jag nu? Hörrni era jävla läskmissbrukare, är det konstigt att ni inte kan sova när ni dricker läsk hela nätterna? Nej herregud, dagens ungdom. Det här gör jag då tamigfan aldrig om. Läskförbud klockan 18 varje kväll, samma klockslag som kaffestoppet tickar igång.

I övrigt så är det mitt högerben som får ta pollenallergi-kliandet idag. Satan vad det kliar! Näe, nu ska jag sortera tvätt, sedan gå och lägga mig och titta på gossip girl. Nu glömmer vi att jag har två dygn på mig att skriva ganska så färdig uppsats. Godnatt.

Hur går det då, Cecilia?



Är uppe i 24 sidor och drömmer mig bort till cupcakes, bollhav och antika ruiner



Update (för att jag har så mycket vettigt att berätta för er!)

Kul att jag blir helt slut av att cykla till Stenhagen och tillbaka. Men iallafall, nu har jag ätit världens största äpple och kassören inne på systemet använde sin "magiska tumme" (ja, jag fnissade) för att laga mitt bankomatkort som börjar fucka ur IGEN (typ två gånger per år, vad fan GÖÖÖR jag med mina bankomatkort egentligen?) Ja, alltså.. det jag ville komma till är att jag har köpt helt fucking galet fint strössel som jag ska ha på mina cupcakes nu! OJOJOJ det här kommer bli så jävla awesome alltså.


Jag kissar alltså finns jag

 

Allvarligt talat nu. Jag håller med Word.

Jag tycker också att ordet "är" känns jävligt invecklat och jobbigt. Varför inte använda sig av något coolare? Exempelvis "som hänger i", alternativt ett lite mer SFI-inspirerat ord som "jag vara bra på stekning"? Eller kanske skulle vi helt enkelt kunna komma på ett nytt ord som inte är SÅ JÄVLA INVECKLAT OCH BYRÅKRATISKT?


Vem är den där Cecilia egentligen? Jag känner inte henne.

HÄEEJ! Jag heter Cecilia och jag vill så jävla gärna göra cupcakes nu! Men om jag gör dem nu kommer massa hinna bli dåliga och jag kommer vara tvungen att slänga dem för ingen kommer vilja äta dem (de, dem, dem jag fattar fan fortfarande inte vad som ska vara vart!)

Jag låg och tänkte på cupcakes inatt. Jag har liksom köpt en såndär sprits-grej. JAG ÄR SÅ JÄVLA PEPPAD PÅ ATT GÖRA CUPCAKES! Men.. jag har en plan liksom, och den här planen innefattar att jag inte får göra dom (JOJO, där satt den!) än. Skittråkigt. Jag är överpeppad.

Om det är något jag har börjat bli den senaste tiden, så är det fan ÖVERPEPPAD. Det är mitt nya ord. Jag är inte direkt den personen som går runt och planerar och längtar till saker för det är en omöjlighet för mig, inte ens när något roligt börjar närma sig så kan jag känna det i kroppen. Jag kan tänka "Det blir nog kul", men sen händer det liksom inget förrän det roliga är där.

MEN, de senaste månaderna så har jag lärt mig konsten att PEPPA! WOOWOWOWOWOOWOWOOWOOWOOOWOOWOWOOWOWO! Ungefär så. Jag kan tänka aslänge på vad jag ska ha med och hur jag ska göra och hur roligt det kommer bli och så känner jag typ "WOWHWHWWOWOWOWO!!!!!" igen och sedan får jag ångest över hur ledsen jag kommer bli när det jag peppar över väl är över. Men jag struntar i den känslan nu, för det är den känslan som gör att jag aldrig kunde känna peppen inför saker förut.

Man ska fan ta ut saker i förskott, har jag lärt mig nu. Även om det inte blir så bra och kul och underbart som man trodde före. För då har man åtminstone gått runt och peppat som fan och varit glad i förväg istället för att muttrat något om "det kommer ändå inte bli som man har tänkt sig så jag tääänker inte tänka aaalls", blabla..

SÅ.. det jag ville säga var.. jag är överpeppad!!
Och cpstressad + min självkänsla ligger på minus tre och jag ser ut som en allergisk
cocerspaniel med för mycket vatten i kroppen men skitsamma för nu peppar vi!!!!!!!!!!!

Inför vad? Kanske ni undrar nu.. ja, typ cupcakes? Typ livet? Typ valborg? Typ Rom? Typ midsommar? Typ.. inget jobb i sommar? Typ en cykeltur till Stenhagen? typ dammsuga? Typ träffa fina vänner i övermorgon? Typ.. för kitkatglassen som ligger i min frys? Typ.. för kaffe och cigg på balkongen typ nu? JAAAAAAAAAAAAAAAA!

Tjafs

"Prata allvar" kan ju vara det mest överskattade uttrycket någonsin. Man får ju en klump i halsen direkt man hör det. Och det känns som att jag har hört det lite för ofta den senaste tiden. "Vara ärlig" är ju också en bra grej. Liksom "Tala ut". Äh. Överskattat alltihoooooopa tycker jag! Det går dåligt med pluggandet. Jag vill dricka öl istället.

Tisdag.

AJ ÄM BÄCK IN UPPSALAAAA! Känns skönt. Har lite dåligt samvete över att jag har varit en jävla bitch de senaste två dagarna, men det är väl sånt föräldrar är vana vid, hoppas jag.

"Men måste du vara såå arg?"
"Jag blir stressad när du sitter här.."
"Förlåt för att det går så sakta.."
"Ska jag hämta kaffe åt dig Cissi?"
"Ska vi åka till Rusta då?"
"Ska vi köpa en glass då?"

Såhär i efterhand tror jag att jag har blivit lite särbehandlad, haha. Ändå har jag bara surat, gråtit och varit otrevlig. Gud vad dålig jag är! Men nu är jag på bättre humör, kanske för att jag inte har bomull lindat runt hela hjärnan längre. Kanske. Vet ni vad jag ska äta idag? LAX.

En lista över saker jag älskar just nu, som jag aldrig ens gillat förut.
-LAX
-Skumbananer
-Skumbananer med chokladöverdrag
-Rosa godissvampar
-Jordnötsrutegodis
-Räkomelett (Okej, det började jag gilla för typ tre år sedan, men eftersom jag trodde den här listan skulle bli aslång så tar jag med det ändå. Åååh det var ju bara jättenågra saker, jag som kände mig så superduktig..)

Ehm. Ja. Såja. Eller vänta, något mer måste det väl finnas?!
Jag försökte mig på det här med whiskey igårkväll, men jag blev bara yr i huvudet, fick kväljningar och ont i halsen. MEN FAN VAD SKÖNT JAG SOV! Jag kommer inte ihåg att jag kliade mig en endaste gång. Helt sjukt.

Jaja, nu ska jag plugga. Kul grej!

Bästa smset jag har fått.


"Ne men vadå jag vill ju träffa dig, lite ego kanske men jag vill även om inte du vill liksom."

Jag förtydligar: "ÄVEN OM INTE DU VILL LIKSOM"

Näe, men jag vill också träffa folk som inte vill träffa mig.
Ungefär lika mycket som jag vill brotta ner småflickor i slänten sena kvällar bara för att de inte vill.



Jag börjar tröttna på människor. Vad är det för fel på folk? FOLK ÄR SÅ DUM!

Snälla gud.

Jag känner mig som sju år, och jag orkar verkligen inte med livet.
Det här med allergi är gravt överskattat. Jag hade nästan glömt bort hur det kändes att helt spontant bara börja gråta direkt något går fel, när någon säger emot en eller typ när man tänker på en död kattunge.
Jag hade nästan glömt bort hur det känns att vara totalt oförmögen att göra något annat än att klia sönder sin kropp, snora, gråta, vara arg, slå på saker och vara yr i huvudet.

Och så en liten lätt förkylning och för lite sömn i snart en vecka på det. Livet är gott.

Påskdagen.

En hysterisk grinattack i duschen senare så känner jag mig rätt okej igen.
Med feber och hosta, för lite sömn och för mycket mat. Alldeles för mycket mat.
Jag äter fan ihjäl mig snart. Och slutsålda tågbiljetter all måndag day long.
Film och godis med mor och far är kvällens sysselsättning, JAOW!


Happy birthday to you

Nu känns det lite konstigt inuti. Korta bra stunder, det kanske är så det ska vara?
Sedan glömmer man bort, för man har inga andra alternativ.

Och idag åker jag till Avesta och äter påskmiddag med Jessicas familj.
Det ska bli supertrevligt, för att använda ett utav de mer töntiga orden i mitt vokabulär.

Annars då? Jag har fått ont i halsen.. det var väl inte bra?

Jag drömde om marabou-kakor. Är det någon som har smakat dem?

Såg filmen 'The boat that rocked' igår, fan vad jag gillade den!
Sjukt mysig film ju, med massa bra musik och fina kläder!

Och nu ska jag klä på mig och packa lite dricka kaffe cykla ner på stan åka tåg.

Glad pårre påer.

Långfredagshelvete.

Kul att jag blev asdeppig helt plötsligt då. Jag är inte längre van vid sånahär svängningar, mitt humör har varit så stabilt den senaste tiden. Men nu blev jag i vilket fall sämst i världen. Så jag tar en promenad i kvällsolen och tillåter mig själv vara den ensammaste och dåligaste människan i hela världen denna långfredag år 2011. Tack och hej, jag återkommer när mitt humör gör ett uppsving igen. Om fem minuter kanske. Eller kanske imorgon. Ciao.


OKEJDÅ. Nu är klockan 20.34 och jag är på lite bättre humör. Men långfredagar suger ändå, tur att de bara inträffar en gång om året. (Fniss) För övrigt är jag helt sjukt jävla sugen på kött idag. Har precis ätit en sallad med rökt påläggsskinka. Mmmmmmm kött. Ägg vill jag också ha. Kött och ägg. Och fisk. Lax. Allvarligt. Jag håller på att bli dum i huvudet. Fyfan vad jag ska äta kött imorgon och på söndag. Massa jävla dött djur ska jag äta.
Ja jävlar vad gott det ska bli.

Fast nu blev jag sur och lite ledsen igen när jag läste dialogen som killen som inte fick nån ambulans hade med sjukvårdspersonalen innan han dog. Fyfan vilken jävla panik han måste ha haft. Helt sinnessjukt att sånthär får hända ju!

Viktig fråga!

Hur kommer det sig att hjärtat kan hoppa över ett par slag och att man kan bli förvånad och lite rädd, när man själv knackar i bordet och är helt jävla medveten om att det man själv som knackar och att det inte är någon som knackar på dörren? Heldumt. Såna grejer gör jag idag. Sedan funderar jag över dem i typ en halvtimme. Plugga, var det ja. Näe. Duscha låter bättre.

Katt och jag och listajävel

Såhär bra går det med pluggandet hittills!

ALLMÄNT...
Namn: Cecilia
Piercingar: Ja
Tatueringar: Nej
Längd: 161 cm
Skostorlek: 37
Hårfärg: Svart
Är du kär i någon: Typ tusen
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej
Tänker du på självmord: Alltid.
Tycker andra att du är attraktiv: Självklart. Särskilt när jag har bearnaise i håret.
Vilket shampoo använder du: Det som är på rea
Vilken parfym använder du: Vanilj från Bodyshop
Vad är du rädd för: Livet
Gillar du att tvätta: Litegrann, mest för att jag och städkillen alltid har samma tider så vi hälsar numera på varandra ganska kontinuerligt när vi ser varandra. Mycket trevligt.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja. Sjukt awesome!

SENASTE...
Film du hyrde: Öh.. nån skum komedi med han som spelar huvudrollen i 40-year old virgin
Film du köpte: Typ Blair Witch Project på vhs år 2005
Låten du lyssnade på: You and me - Gustaf Spetz
Låten du hade på hjärnan: WÅHÅHÅHÅHÅ, KNULLA ALLA BRUDAR! (Ja, jag vet. Aaspinigt.)
Låten du laddade ner: Cat Empire - Hello
Personen du ringde: Kenny
TV program du tittade på: Life as we know it
Personen du tänkte på: Ja, inte fan vet jag? Mig själv antagligen.

FAVORIT...
Mat: Tacos, pannkaka, fiskpinnar, karamellkungen, chips, glass, katt.
Låt: Typ... Better av Regina Spektor, och massa andra låtar.
Sak att göra: Måla eller dricka öl i fint sällskap.
Sport: Innebandy och pingis.
Dryck: Kaffe, vin, öl, pepsi max.
Kläder: Baggy jeans
Film: Donnie Darko, Smala Sussie, Interstate 60
Bil: Volvo V70 KOMBI!

ANTAL...
Gånger du varit kär: En gång for real.
Gånger ditt hjärta brustit: En gång for real.
Hjärtan brustit på grund av dej: Typ tusen, eller inget. Fan vet jag heller.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: a fju. (engelska. ett fåtal.)
Ärr du har på kroppen: Typ miljoners små men inget brutalt.

SENASTE...
Bok du läste: Ängelns dans
Personen du fick mail av: SJ
Personen du fick brev av: Nille tror jag, om vykort räknas?
Personen du fick sms av: Therése
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Nyår

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Städat, ätit, vaknat, andats, pluggat (inte)
Var det kul: Det suger kuk (ursäkta ordvalet)
Hur tidigt stiger du upp: Runt åtta-halv nio.
Gillar du att slåss: Det är typ det bästa jag vet!
Vad ska du göra ikväll: Äta godis och ha ångest över att jag inte pluggar, eller dricka öl.

Är du seriös: Nej. Eller jo. Fast näe. Jag är sjukt oseriös men jag är seriös innerst inne.
Vad är du allergisk mot: Pälsedjur och pollen.
Var har du ont: I hela min jävla kropp. Känner mig ganska förstörd ftm.
Använder du hårspray: Ja.
Kan du stå på händer: Är bäst på det.
Favorit serie: How I met your mother!

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: SUGAAAAH!
Gillar du ketchup: Lite!
Är du glad nu: Nej, livet suger. Fast det är rätt bra ändå. Helt okej.
Var du glad igår: Haha nej, jag var rätt less på livet faktiskt.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja.
Vad dansar du till: Hoffmaestro och Håkan Hellström, helst.
Stockholm är: Jävligt fint fast lite stressande.
Göteborg är: Vet inte, har typ inte var där på åår och daaar, som jag alltid brukar säga.
Kan du sjunga: Sjukt bra dåligt sämst kul fast inte alls men jag gillar´t.
Mer värt än guld: TRUUUE HAPPINESS och öl på uteservering.
Spaghetti eller makaroner: Spagge. Eller mackisar. Var väl skitsamma, smakar ju likadant.
Ett land jag helst vill besöka: Italien. (MEN VILKEN TUR ATT JAG ÅKER DIT OM 10 DAGAR DÅ!)
Ska bli skoj: Ja, sjukt jävla skoj. Annat kul är att jag är sämst. Fast lite söt. Fast ful. Och lite kass.
Ska inte bli skoj: Att jag måste plugga och att jag måste plugga och att jag är kass.
Sparar till: Att överleva sommaren utan jobb. .
Väntar på: Självinsikt
Pålägg som gäller: Ost och marmelad på rostisar. NAMNAM.
Dagens dryck: Kaffe och vatten. Kaffe och vatten. Typ tusen. TUUEEEESEN! TWIUUUUUZEN!


viktiga diskussioner!

en sådär skönt värd dialog



jag känner mig som mumintrollen tror jag
Anmäl · 21:52
haha ahkej. mumintrollen? vilket och varför? ^^
Anmäl · 21:53
dom är tjocka och lustiga
och pappan har en najs hatt
Anmäl · 21:55
ja, och så bor de i ett ashäftigt hus
där vill jag också bo!
Anmäl · 21:56
ja fan det är ju lite för kalas
barbapappa har också ett fresch hus
Anmäl · 21:57
har typ aldrig kollat på barbapappa, det verkar så efterblivet
typ som teletubbies
men vadå är det bra eller?
Anmäl · 21:58
nej vafan jag mena babaar
Anmäl · 21:58
haha ja åååh babar
babar är så sjukt bra
jag hade världens bästa barnbok med det, när de ska på tivoli!
Anmäl · 22:00
sant
dom bor i ett slott också
Anmäl · 22:00
ja är inte pappan typ kung eller nåt? ;P
Anmäl · 22:01
jaaa
sköön kung han är
han borde bli sveriges kung
fatta en elefant i kungahuset
Anmäl · 22:02
hahah så jävla fint det vore!
sjukt seriös representant för sverige också
skulle med gläjde betala hans resor med mina skattepengar
Anmäl · 22:02
ingen skulle bråka med honom för elefanter har världens bästa minne
Anmäl · 22:02
haha jaså? och så är de tunga och kan sätta sig på folk också ; )
Anmäl · 22:02
skulle han kunna flyga då eller måste han åka i sin bil?
Anmäl · 22:02
han åker nog sj
miljövänligt
Anmäl · 22:05
fan sant miljömedveten kung han skulle vara

Långfredag.. borde ju hinna plugga lite iallafall?


Jag lyckades gå upp klockan åtta.. check!
Nu är det bara att plugga kvar. Och städa.
Det löser sig. (haha)

Jag hatar den här jävla fucking pollenallergin.
Det kliar liksom över hela min jävla kropp och hur jag än ligger så känns det aldrig bra, och jag vrider mig, gömmer händerna under i huvudet men sedan börjar det klia helt outhärdligt mycket så jag måste klia lite på händerna på lillfingret i pannan på magen i ögonfransen i huvudet och på benet fan på ryggen också och i ögonbrynet och så lite på foten bara sedan är jag klar fast då börjar ju hela jävla proceduren om igen. FUCK OFF!

Jag låg och funderade inatt vad man skulle kunnna likna känslan av att det kliar med. Folk säger "Men klia inte så blir det bättre, låt bli bara.." Och då känner man lite att man vill bitchslapa dem i ansiktet fråga om de kan dra åt helvete en stund. För det är verkligen omöjligt. Jag kan ligga en stund och känna att det kliar, och jag väntar på att det ska gå över men DET GÅR ALDRIG ÖVER. Det är det som är det sjuka. Kliar det på mina händer så slutar det inte klia förrän jag har kliat sönder dem. Är det då så konstigt att jag kliar? Hur kan man låta bli, när det känns som att en miljon små myrbäbisar har disco innanför huden? Just det. Fucking insane, you people!

Nu blir det mer kaffe och en cigg, sedan ska jag städa. Jag uppdaterar om hur det ser ut på pluggfronten. Det kommer ju garanterat inte gå bra. Halv nio är jag slightly positive till dagen, kl tolv kommer jag gå runt och muttra, klockan tre kommer jag slå på mig själv och skrika könsord, klockan fem kommer jag öppna godispåsen och klockan åtta kommer jag antagligen komma på att jag vill dricka öl istället. (Skulle väl kunna sätta typ tusen kronor på att det kommer bli såhär.. men, jag hoppas verkligen inte. Snälla gud, få mig att plugga idag: SNÄLLA! AMEN!)

kväll.

Från lördag till tisdag så hade mina tankar samma röst som Olaaa i Wiiiildkiiiids. Allvarligt. Mina tankar liksom gjorde ett avbrott för varje tanke, på ful småländska (eller vad det nu är han pratar.)

Och nu har jag nån sorts skön norrländska i huvudet, jag känner mig lugn samtidigt som jag typ har ångest över allt i mitt liv. "Det ordnar sig", hör jag i mitt huvud. Man kanske borde gifta sig med en norrlänning. Fast visserligen är jag inte så hetsig själv heller. Det mesta brukar faktiskt lösa sig, men samtidigt.. utan ångesten, skulle saker verkligen lösa sig då? Jag vet faktiskt inte.

Jaja.. Ååå nä om en kanske skulle ta å lägga sä. Jag skulle ju plugga, men det går ju uppenbarligen åt helvete med det iallafall så jag tar nog nya tag i morgon. (Åh så bra det brukar gå!) Jag ska se på ett romantiskt drama i min säng tillsammans med sylvester, hammarhajen x2 och cocerspanielhunden istället.

Naaaattinaaatti!

Suck...

Jag är typ frustrerad, lite arg, lite ledsen, lite sur fast mest av allt är jag bara trött.
Trött på människor. Trött på att alla ska vara så satans dumma i huvudet.
Trött på att folk bara inte kan hålla käften om sina jävla känslor.
Irriterande. Var en psykopat som mig istället. Känn inget, så blir det inga problem!

Älskar för övrigt mina två senaste reaktioner på när folk verkat ledsna/deppiga:

En person kommer fram och lägger armarna om mig och kramar mig i typ fem minuter.
1. Jag står blickstilla med armarna hängande vid sidorna och väntar på att det ska ta slut.

En annan person håller på att börja gråta och jag hör snyftningar.
2. Jag utbrister "MEN VAFAAAAAAAAN! Åååh jag orkar inte, GÅ HEM!"

Jag är nog fan en psykopat på riktigt nu när jag tänker efter.

Skärtorsdag.


Jag är bakfull och har ont i hela kroppen. Det är inte så roligt.
Annars då? Jag har lust att lämna ut massa spännande detaljer
angående hur alla människor i min närhet krånglar till sina liv.
Men nej, man ska tydligen inte göra sådant.

Idag pratade jag med Kenny i telefon för första gången på aslänge, det var sjukt trevligt. Hans mamma och min mamma ska mötas upp i Smedjebacken idag, så ska jag få mina kartonger med saker som har stått hemma hos Kenny sen oktober 2009. Det ska bli otroligt spännande att kolla i dem faktiskt.

Och jag måste verkligen plugga.. Jag kanske kan plugga inatt? Mår jag bättre då? Jävla pissbakfylla! Men jag har iallafall suttit ute i gräset och ätit pizza idag, det var sjukt mysigt. Och nyss var jag och Mitra ute och köpte en glass och satt och tittade på fula människor utanför Ica (enda problemet var att vi inte såg några fula människor.) Mitra är typ helt cpallergisk. Jag tyckte mer synd om henne än om mig själv, och då mår jag ändå som en påse skridskor. JAG ÄR EN SÅDAN SYMPATISK MÄNNISKA.

Nu ska jag hetsa i mig massa pepsi max och poppa popcorn.. sjukt flottig avslutning på en ganska flottig dag. Kan det bli bättre? Svar: Ja, det kan det faktiskt.

Onsdag!



sitter i skolan och försöker plugga men jag har en finne i ögonbrynet så det går inte.
en ganska ultimat ursäkt. jag hörde för övrigt typ den bästa grejen ever, en sann
historia. en kille med smsskräck dejtade en tjej med telefonskräck. hur deras kommunikation
fungerade går ju att fundera över i en oändlighet. men iallafall så lyckades de få till en dejt.
de tittade på film och drack vin, stämningen var ganska aaaakward men till slut började de
kramas och mysa, plötsligt skriker killen "aj, det gör ont" och tjejen förstår ingenting.
"ring ambulaaaaans det gör ont" skriker killen. det visar sig att hans blindtarm har spruckit.
och killen får ringa ambulansen själv, eftersom tjejen har telefonskräck. HAHAHAHAHA. fniss.


Bästa reklamen


"Köp dina snickers på nätet!"

Fråga.

Under de senaste två månaderna så har det börjat knaka så otroligt jävla skitmycket i min kropp.
Är det någon som har en aning om vad detta kan bero på?

Jävla moggdag.

Fyfan vilken pissdag. Jag har bara varit trött och surig hela dagen.
Men jag har åtminstone tvättat, diskat och städat.
Och på kvällskvisten tog jag en hetsig cykeltur runt halva Stenhagen. (För att få ut mina aggressioner som tidigare inte var möjliga att utagera eftersom jag har legat i koma större delen av dagen).
Sedan gick in på Coop med tanken "Nu får jag faktiskt köpa vad jag vill för de pengar jag har kvar, livet brukar ju bli roligare när man köper onödiga saker till sig själv!"
Vet ni vad jag kom ut ur affären med? En limpa och en gul lök.
YAAAAY, den där Cecilia, hon kan lyxa till det ho'!
Jaja, nu ska jag duscha och sen är det House och lösgodis för hela slanten, och imorgon...
Imorgon tar jag tag i uppsatsjäveln igen. Då har jag iallafall något att peppa inför. PINGIIISKVÄLL!

La Rochefoucauld


"Få människor skulle vara förälskade om de aldrig hört talas om kärlek."

Trött..

Men.. nej. Jag är så fruktansvärt jävla trött. Jag klarar inte av att plugga. Jag pallar inte att dammsuga. Jag orkar inte handla. Jag orkade tvätta, sen däckade jag i soffan igen. Jag tror vårtröttheten kom och slog till mig i huvudet idag. Eller, det jag menar är att jag tror att jag är i någon slags pollenchock. Det kliade över hela min kropp igår (benen, armarna, huvudet, magen, ÖGONFRANSARNA osv) och inatt har jag haft riv-maraton med mig själv och nu.. nu dör jag nog snart av trötthet. 100 år av sömn, är vad jag behöver. Eller ett par paket tavegyl. Eller just ja, det var ju samma sak..

VAFAN!


Thomas - Vet du vilket gymnasieprogram som har mycket spanskaundervisning?
Jag - Nej, jag trodde bara man läste det om man väljer att gå typ sam-språk?
Thomas - Näe, men det finns faktiskt ett program till som har mycket spanska. Él-programmet!

Himla kul att sitta och försöka plugga med Thomas.. verkligen!
Hans ordvitsar är fan nästan sämre än mina, och då mina vänner, då är det faaaaan illa.

Måndag.

Idag är en bra dag.
1. Jag har druckit chai-latte i solen vid ån med trevligt sällskap.
2. Min cykel hade överlevt en helg på stationen i Uppsala. Jävligt skönt.
3. Godiset kostar fucking 2.80 kr hektot på Ica Maxi och jag och Thomas cyklade nyss dit och handlade!
Har så sjukt jävla mycket godis hemma nu alltså, jag känner mig rik!

Nu? Laga mat.

Vänta, jag glömde att den här dagen faktiskt har varit jävligt kass också. Jag skulle sätta in pengar på mitt konto. Går till swedbank, skriver i alla grejer, tar en nummerlapp. Tittar på checken och läser "Den här checken kan du lösa in på Nordea." Jag suckar, går ut från swedbank och går till Nordea istället. Sitter där och väntar i tio minuter, kommer fram till kassan och säger att jag vill sätta in pengar på min bank. Jag får svaret "Det ska du göra på swedbank." MEN FUCK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!! tänkte jag i mitt stilla sinne och återvände till swedbank, för att upptäcka att jag missat mitt första nummer med EN JÄVLA JÄVLA SIFFERJÄVEL. Suckar. Dör lite. Andas. Tar en ny lapp. 25 nummer före. Suckar. Dör lite till. Går ut och tänder en cigg. Gnäller av mig. Går till ett annat swedbank-kontor. "Kassaärenden hänvisas till swedbank på stora torget." Kul liv liksom. Går tillbaka och inser att det är fucking femton nummer före mig fortfarande.
Skiter i det och går därifrån istället.

Jag lever efter mottot "Jag gör det sen", och inte bara för att jag är slö, utan för att inget någonsin kan gå smärtfritt eller smidigt i mitt liv. Man måste faktiskt andas lite mellan alla misslyckanden.

Måndagmorgon!

Jag är smart i sömnen. Jag har överlistat mina vantar som jag sover med för att inte klia mig. Jag vet att jag kommer bli ledsen på mig själv om jag drar av dem och kliar, så därför kom jag inatt tydligen på den briljanta idén att använda vantarna som kli-redskap. De är sträva och det går att klia sönder sig rätt bra med dem på. Blir nästan lite stolt över mina smart-i-sömnen-egenskaper. Förutom att det är ganska sämst att det tydligen inte finns något knep över huvud taget som fungerar mot att undvika mitt kliande. Bondage kanske. I ett icke sexuellt syfte.

Och nu har jag duschat, ätit degmackor och druckit kaffe och ska snart bege mig till skolan för att försöka få något vettigt gjort. Har dock ingen aning om hur fan jag ska fortsätta på min uppsats. Kanske kommer på någon asbra idé på vägen till skolan. Eller typ inatt när mina smartheter rullar igång igen. Det visar sig.


Men lite rolig är jag väl ändå?


(samtal om hitler och mein kampf)



-fyra böcker per dag? disciplinerat
har du läst den?

-han var retard i huvet han läste mest hela nätterna och knarkade
jag inte läst hela men han skriver som en 4 åring

-haha okej! sjukt att att han inte hade nån spökskrivare då eller vad det heter,
men man kanske inte hade sånt på nazitiden, haha

-jag gissar dom flesta spökskrivarna var judar

-han kunde väl ha gjort en jud-bok då

MEN vad tråkigt.

jag har vårkänslor. jag hatar inte våren i år. inte överdrivet mycket iallafall. det är fan helt sjukt. jag vill bli kär. är det så man borde känna på våren? tråkigt att jag inte har någon att vara kär i bara. tips? tjej/kille/hundvalp/bordsduk/godissort - allt är av intresse. men helst nån/nåt man kan bjuda på frukost och vara dryg mot.

idag sa jessica att jag är självständig. jag tycker det verkar vara en fin egenskap.
fast jag känner mig inte ett dugg självständig så det var väl skitsamma, antar jag.

kasta macka eller bara sitta och dega?

har försökt mig på brödbak för första gången i mitt liv. glömde visst att skiten skulle jäsa 30 minuter i formen också och så råkade jag ta ut limpjäveln fem minuter för tidigt för jag trodde den skulle dö i ett värmeslag så man kan väl säga att jag i princip bakade en deg. men det var rätt gott med deg. tror jag måste ha lite mer deg, med extrasaltat smör och ost på. och så lite english breakfast-tea till det. kaninanoners. så att säga. tuure har en kompis som heter kananinen, därför skrev jag kaninanoners. tycker om att associera. men så jävla tråkigt när ni inte vet vad jag associerar till lirre. nu är det kväll och jag har tråkigt, precis som alla andra kvällar, dagar, timmar och minuter i mitt liv. ciao.

Hihi fnissfniss!


Tjuvlyssnat är fortfarande kul ibland!



Nu ska jag promenera iväg på loppis. Det är bäst att gå själv på loppis, för jag kan gå runt så himla länge att om jag har sällskap så hinner de alltid ändå tröttna, och jag blir lite sur för att jag inte kan gå runt och titta på allt femtusen gånger för man måste tydligen kompromissa när man är två. Så jävla ovärt. Förmodligen därför jag är singel. Jag bestämmer helst över mitt eget liv. Sen är väl min attractiveness-level inte så hög heller, visserligen. Såja, nu vet ni det också.

Lördag

Dagens roligaste skämt:
-Ona cerveza porrfarbror!

Dagens mat (för tjockisar)
Frukost: Frukostbuffé
Lunch:Macka med smör+100 gram choklad+lösgodis
Middag: 200 gram euroshopperchips

Dagens idrottsutövning:
INNEBANDY UTE! ASKUL! JAG HAR SKRAPSÅR PÅ BENEN!

Dagens alkoholintag:
Två öl (Sedan kände jag att näe, nu äre enough liksom!)

NU SKA JAG SOVA TILLS JAG DÖÖÖR ÅÅH FYFAN VAD JAG SKA SOVA GODNATT!

Das Booooooot!

En skitrolig kryssning senare sitter jag här i mitt studentrum igen, trött, nyduschad, mätt, bakfull och.. rastlös. Varför i hela världen är jag så rastlös hela tiden? Jag vill hitta på något men jag jag orkar liksom inte. Så jag ska lägga mig och vila och titta på romantisk film. A walk to remember. Jag tror inte att jag har sett den. Är den bra eller?

För övrigt, Jessica! Vad glad jag blir när du skriver att du skrattade åt inlägget med bakplåtspapperet och kineserna. Jag la ner min själ i det inlägget! Eller nja, men jag skrattade åt mig själv i typ en kvart när jag läste igenom det. "Himla rolig tjej den där Cecilia" sa jag och klappade mig själv på axeln. (Eftersom ingen annan gör det.)

Jaja, såhär kul hade vi på båten iallafall, enligt Gusten med Lustens bilder:


Men hon kanske rakar sig någon annanstans?

Är det inte tragiskt att när Gilette ordnar en tävling så tar de bort bilden som har flest röster, enbart på grund av att personen på bilden har HÅRIGA ben? Okej att gilette är ett märke för rakhyvlar, och antagligen vill att de ska konsumeras av kvinnor som känner sig okvinnliga utan lena ben.. men, borde det isåfall inte stå med i tävlingsreglerna? "Bidrag med håriga ben raderas direkt." Men nej. Jaja, ni kan läsa här om ni vill iallafall:

Bidraget

Tack Gilette Venus för att ni försöker idén att jag behöver era produkter för att väcka min inre gudinna

They call me Cecilia J.D Larsson.

En tjej i min korridor är väldigt upprörd över att någon har slängt/snott hennes återanvändbara bakplåtspapper. Hon har letat i hela köket. Igår kom hon ut till mig på balkongen och frågade om jag jag hade sett det. Hon avslutade med den fantastiska frågan: "Men om du är i köket och hör att någon pratar om det där papperet du vet, så kan du väl säga att det är mitt och att jag vill ha tillbaka det?" Jag svarade självklart ja, men jag hade svårt att hålla tillbaka ett fniss när jag såg scenariot framför mig.

"Hey, did you see what I stole the other day? Psst look over here" (öppnar en hemlig skåplucka någonstans) "I found it on the table, don't tell anyone!!!!!" Och så kommer jag "WHAT ARE YOU tALKING ABOUT? I KNOW WHO THIS FUCKING PAPER BELONGS TO, SHEEE NEEEEEEEEEEEEEDS IT" (i äkta smeagol-anda.. viskandes.)

Och sedan slår jag mig förbi alla äckliga kineser, spottar lite på en mintgrön pyjamas tillhörande en av kineserna (som antingen har Beyoncé-röv under den slappa frottédräkten eller så bär hon faktiskt blöja..) Jag rycker jag åt mig min kompis återanvändbara bakplåtspapper från Clas Ohlsons, dansar segerdans vid spisen och skriker fula ord på kinesiska som typ "Cao ni zu song shi ba dai!!!!!!!"*

Sedan springer jag fram till the lost souls rosa lilla flickrum, knackar på dörren, hon öppnar efter några sekunder, torkar sina rödgråtna ögon och slår sig för kinden när hon ser vad jag har i min famn! Jag överlämnar the holy bakplåtspappers-grale och hon kommer vara mig tacksam för resten av sitt liv. Förhoppningsvis bjuder hon in mig på en kopp te också. Har faktiskt alltid velat stiga in i ett riktigt barbierum.



(*Knulla dina arton generationer av släktingar)

Man kan aldrig både ha kvar och äta kakan samtidigt!

Det hände en grej precis som jag bara känner är i total Cecilia-anda. Jag fick min brors gamla digitalkamera för någon helg sedan. Kanoners, eftersom min kamera sjunger på sista refrängen. Men jag tänkte: Vafan, min kamera fungerar ju faktiskt fortfarande, men det är ju jättebra att ha en till! Och dag tänkte jag: Jag kan ju ta med den andra kameran när jag ska på Das Boot!

Ja. Och så drog jag ur batteriet ur min vanliga kamera och bort flyger spärrgrejen och JAHA, det var den kameran det. Nu äger jag en kamera. Min extra-utifallatt-inödfall-kamera. (VAFAN skulle jag börja pilla med kamerajäveln för?!!?!)

Såja. Perfekt! Dagen fulländad!

Onsdag!

Micke hade bakat en asgod tårta! Och Mitra fick en jättefin födelsedagspresent av mig och Thomas. (Inte.) 2 liter cola, 2 lakritsal, 2 avokados och ett kinderägg. ;D

För övrigt så blev jag aspeppad på att gå ut ikväll. Fan jag är så lättpåverkad! Direkt jag får höra "Följ med ut" så vill jag.. åååh jag vill dansa! Men jag måste spara mig tills imorgon VAFAN!!

Så istället försöker jag renskriva min uppsatsjävel, vilket går skitdåligt eftersom jag har skrivit som en fyraåring och inte direkt har blivit bättre på att formulera mig sedan jag skrev skiten förra veckan (eller för två dagar sedan.) Tråkig helvete.

Nyss fick jag veta av vilket kön Tommy & Annes framtida unge är av, fast det viktigaste var ju förstås att få veta att HEN (HAHAHA herregud vad jag hatar det ordet!) var frisk och kry, och det var den. =)

Kära gud som finns i himmelen.

Får man säga att man är lycklig? Bringar det otur? Gör man andra människor sura om man säger det? Får man känna sig som världens mest lyckliga människa, och bara glömma alla bekymmer för en stund? Isåfall känner jag så nu, och säger det också. Jag tror jag är lycklig. Om tre veckor åker jag till Italien. Om mindre än tre veckor. Om exakt nitton dagar. Jag är lycklig. I själen. Just nu.

Buongiorno!

Jag har ätit fin frukost. Två mackor med stekt ägg. Har varit sugen på det i flera dagar. Så jävla lyxigt det kändes att äntligen äta det! Idag fyller Mitra år (och pappa!) Tårtkalas blir det senare.

Annars har jag väl inte direkt mycket att dela med mig av. Imorgon är det Das Boot. Idag ska jag plugga lite till. Ett A4 till är planen, plus en omskrivning/renskrivning av allt jag skrivit hittills. Kanonkul!

Men det är ju fan ingen som svarar på mina mail. Skittråkigt. Jag skickar ut asseriösa mail för att fråga om min ytterst hängivna research angående Expressive Arts stämmer och om det finns några exempel på hur den antropologiska konstterapin fungerar i praktiken.. och är det någon som svarar? NÄE! För ingen svarar på mina mail. Blir så himla ledsen liksom.

När jag inte pluggar, surar, städar, läser, sover, dricker öl eller äter så sitter jag och pluggar italienska glosor. Alltså jag är så HIMLA seriös med det här. Om nitton dagar åker jag förmodligen till Rom. Det om något är ju helt sinnessjukt.

Och...

..jag undrar om det gör något att jag skriver en uppsats i psykologi istället för i konstvetenskap? Äh, det var väl skitsamma va? Ja.. satan i helvete. Jag klarar inte av att sitta hemma en hel dag, har jag idag fått erfara. Jag dör seriöst snart, hur lång kan en dag vara?!?!?!? Klockan är nio och jag tänker fan gå och lägga mig. Har ont i armbågarna för att jag har suttit vid datorn hela dagen. Inte har jag fått något vettigt gjort heller. Eller ja, 1,5 A4 och två mail ivägskickade. Alltid något. Inte tillräckligt, men.. man blir ju ändå aldrig tillräcklig. Så, nu ska jag lägga mig och titta på en romantisk film och gråta. Igår berättade jag för en person att jag grät genom hela PS I love you när jag såg den. Jag fick responsen: "VAAAA fan vad tjejig du blev helt plötsligt!!!!!!?!?"

Man ba.. jaha? Ursäkta mig då, för att jag är tjej.

Kanske.




(Jaja, jättetöntig bild men den var ju så fin så tyst nu!)

Oh my!


Ojojojojoj. Uppsatsen ska in den 15-16 maj.
14-16 april - Das Boot
Sista april (och dagen före, och dagen efter) - upptagen med att hänga runt och vara full.
Och så är det påsk också, och åker jag ju hem och till Fagersta.
2-9 maj - ITALIEN!

När hade min uppsats tänkt att bli färdigskriven då?
Herrejävlagud vad jag borde plugga just nu!

Hej och godnatt!

I REFUSE! Jag måste plugga lite till. Jag kan inte skaffa ett jobb. Jag kommer ju inte FÅ NÅT JOBB! Vad gör det om jag pluggar en termin till? Inte så överdrivet mycket. (Eller?) Men vad ska jag läsa? VAD SKA JAG LÄSAAAAAA? Snälla kom med tips, ring mig, skrik på mig, vad ska jag göra? Vad borde jag göra? Säga upp mitt studentrum och gå till arbetsförmedlingen och be om hjälp? Flytta hem? Jag vet varken ut eller in! (HAHA SOM jag hatar det uttrycket!)

För övrigt så vann Thomas bror Poetry slamet. Sjukt bra! =) Han är duktig minsann.



(Bild från förra poetryslamet, när han kom tvåa.)

Och nu ska jag lägga mig och läsa mitt nya nummer av Amelia
(haha.. jag har inte ens läst det förra än!) och glömma alla plugg,
jobb- och framtidsproblem en stund. Bra grejer! Nattinatti.

Vafaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeen.

Jag sitter just nu framför (bakom) den segaste datorn i Engelska Parkens historia. Vad gör jag här? Jo, jag orkade inte cykla hem, och jag var kanske aningens optimistisk när jag tänkte VAFAN, tre timmar går ju asfort! (vi ska på Poetry slam klockan sju, nämligen.) Ja, och nudå? Nu har jag självklart skittråkigt.

Men, jag var varit hos en studievägledare, köpt en vårjacka, (ÄNTLIGEN! thank god för H&M:s barnavdelning) pluggat lite, slängt iväg några mail och nu.. nu vill jag inte mer! Jag vill ha hemlagad mat och en klapp på kinden.

För övrigt så vet jag fortfarande inte vad jag ska göra i höst. Alltså.. om jag ska plugga. Eller ja, det ska jag väl. Jag kan inte bli vuxen än. Studievägledaren sa att det var skitsamma vad jag gjorde, chanserna för att jag ska få jobb är ändå lika små! (KUL!) Men.. det löser sig säkert. Jag horar väl omkring så länge. (skoj.)

Nurå?! Näe, nu går jag fan och köper godis. Eller något.

Måndag!

Forskare ska alltså gräva upp den kvinna som man tror da Vincis "Mona-Lisa" föreställer, återskapa hennes kranium och sedan utläsa om det är hon eller inte. Alltså, känns det nödvändigt det här? Herregud, är det sånthär som ger  konstvetenskapen dåligt rykte eller? (fniss)

Jag.. tänkte gå till en studievägledare idag. Och säga vadå? Jag har ingen aning. Kanske typ.., Hej, jag vill inte bli vuxen än, vilken kurs borde jag läsa i höst då? Något sådant, funderar jag på!

Jag börjar bli sjukt pepp på Das Boot nu! Faktiskt, på riktigt! Och få träffa Sofie och Emmilie i hela 40 timmar! haha, gud vad fint det ska bli. Och Gustav och Nikken och Ameliiie och ååååh. Gud vad bra det blir! Nu är min plan att plugga tills på torsdag, ungefär. Känns väl som en rimlig plan. Eller något.

jag är så rolig. eller bara elak?

idag träffade jag arne över lite te och plugg. plötsligt lät han ganska deppig och nästan lite ledsen, det enda jag fick ur honom var att han kanske hade lite för höga krav på sig själv. sedan satt vi och pratade om annat en stund, och vi satt och tittade på något vid datorn. jag sa något om något jag var dålig på och arne svarade något i stil med att jag väl fick träna på det lite mer eller så fortfarande i en ganska deppig ton och jag svarade snällt: "NEJ det tänker fan jag inte göra för då kommer jag säkert få jättehöga krav på mig själv och så kommer jag bli en lika ledsen och deprimerad människa som dig och det vill jag ju inte!"

sedan fick jag ångest i ca 2 sekunder, tills jag bröt ihop av skratt och sa "men lite kul var det faktiskt".
jag fick en spark i sidan som svar. schysst.

Seriöst?


Äntligen kommer det en reklam där kvinnan är aktiv och inte bara är ett objekt för mannen att titta på.
Tummen upp för Jack & Jones.



"I will personally make sure that you are fit and ready for all the action you are about to get this spring"


Och så vill jag bara gå och gömma mig någonstans, dra täcket över huvudet och dö lite över hur fan i helvetes jävla helvete man ens får idén att göra en sånhär reklam. Hur den ens kan få sändas på tv. Vem bestämmer sånthär? Vem bestämmer att sånthär är okej? Vilket jävla skämt.

Kryddig stad.

Jag låg och tänkte en så skum tanke precis innan jag somnade idag. Paris. Paris borde vara motsatsordet till kanel. Kanel och Paris. De är liksom som salt och peppar. Som svart och vitt. Kanel och paris. Att ingen har förstått att man måste ändra om det här nu? Men vad är den egentliga motsatsen till Paris? Och till Kanel? Just det, det finns inga. Därför står de från och med nu i motsats till varandra. Punkt slut.


På finlandsfärja

Trevligt, varmt, inomhus, gött



Men man kan liksom inte låta bli att gå ut på däck och leka Titanic.

men..

Allt som möjligen kunde gå fel igår gick fel
Allt som inte skulle sägas uttalades självklart högt
och resten ska vi inte ens prata om!

nu har jag tryckt i mig två portioner gulaschsoppa, en macka och massa nötter och
börjar sakta men säkert känna mig som en människa igen. lördag alltså, nurå?

ja, plugga lite kanske.. alternativt sova en stund till.
gick ju trots allt bara ur sängen klockan 14.00 idag.

let's have some fun fun fun

FRIIIIIIIDAY I'm IIIN LOOOOOVEEEEEEE!
(med min likör 43 och min bacardi apple)
(inget snusk i vårt hus, jag förblir oskuld fram till äktenskapet.)
(om man inte ligger före äktenskapet, känns det inte som att man är en tillräckligt god kristen för att kunna avstå från spriten också då? fan vad dålig jag är. men det ena är väl inte bättre än det andra. förutom att det är det då.)

Alltså-alltså!

Saker som gör mig lite illa till mods:

-Folk som säljer saker som typ naturprodukter (aloevera, kyäni, herbalife) och typ åker hem till andra och har partyn, oriflamemongon eller tupperware-as.

-Unga mammor som åker på "modell för en dag" och direkt lägger upp den bästa bilden (som ändå alltid är sämst) som visningsbild på facebook för att det är den enda dagen de senaste ÅREN som de inte gått runt med flottigt hår i mjukisbyxor och kräks på huvtröjan från tidigt 90-tal.

-Par som har en gemensam facebooksida (Ja, jag har sagt det förut, men.. herregudgeersnällainnanjagDÖR!)

-Människor som anser att Loka citron och morötter är fredagsmys. Ungefär i samma klass som att säga att veckorevyn och en kopp te i soffan är vardagsLYX.

-Människor med ljusa slingor i svart hår. Nej, det är inte snyggt. Never will be.

-Personer som alltid är glada och asentusiastiska när man ses och när man kommunicerar på något annat sätt än face to face så är de asdeppiga och bara konstiga.

-Tights. Tights utan kjol eller klänning. Alltså, de som använder tights som BYXOR. Tights har aldrig varit byxor. Och omgivningen mår faktiskt inte bra av att se alla mindre charmerande kroppsdelar och funktioner avspeglas på ett par svarta tights. Nej. Tack. Fyfan.

-Perfektionister. Eller jag vet inte. Det är specifikt en person jag stör mig på som jag anser tillhöra den här kategorin. Hon är väldigt smal, men inte anorektisk. Hennes hår är mörkt, lockigt men fortfarande diskret. Hennes hy ser perfekt ut, och hon sminkar sig sådär så att det knappt syns att hon bär smink. (But she does....!!!!!!) Hon bär kläder i diskreta och stilrena färger. Hon lägger upp sin mat fint på tallriken, och sitter rak i ryggen medan hon äter den lilla efterrätten. Hon planerar sina presentationer i minsta detalj, och artikulerar sedan orden perfekt. Hon talar alltid med eftertanke, stannar hellre upp mitt i och funderar än att säga något flummigt och oförberett. Alltså jag kan fortsätta i all oändlighet, och det kanske inte låter så farligt men när hon ser på mig så ser jag hur mycket hon avskyr mig för att jag är precis tvärtemot allt det hon är. Jag lovar. Jag ser det. Och jag gillar inte henne heller. Inte på en fläck. Gud vad skönt att jag fick ur mig det här nudå!


JUST DET, plugga var det ja.

drygt



ååååh så sjukt störande när man blir akut kissnödig när
man precis har målat på världens tjockaste lager nagellack.

tummen upp!

 

jag har bara bra hårdagar
så länge man gillar att se ut som ett troll så har man bara bra hårdagar
praktiskt att gilla bohem/luffarstilen..

bajs, blod och lite sex


God morgon! Och varsågod, här får ni den bästa morgonlåten, med goda förutsättningar att bli pepp på dagen. CHELLO! Ja, och annars då? Det är fredag! :D Jag har hört att man ska vara glad över det? Jag tänkte iallafall försöka få en sida skriven på min uppsats innan jag tar helg (helst två) (och jag tänkte försöka skriva i helgen också) (ignorera parenteserna)

ANnars då? Ska ni göra något kul i helgen? (HAhaaahahahahah nej. jag bryr mig inte)
(ingen kommer ändå svara)
(och så låter det så jävla töntigt att skriva sådär)

Arne och Thai har kommit fram till att jag är minst normal av oss. Av två anledningar, som jag inte riktigt förstår (och som de har hittat på själva eftersom deras livsuppgift verkar vara att vara dryga och jobbiga mot mig) jag har en.. pedalfitta?! (för att jag gick och slog i mitt ben i pedalen hela tiden och skrek PEDAAALFITTTAAAAAHH) och för att jag tydligen vill bajsa på min unge när den föds (VAAAAAA?!?!?!) herregud, varför diskuterar man ens förlossningar? men tydligen så bajsar man på sin unge för att bäbisens immunförsvar ska bli bättre? typ att det kommer naturligt så? kan det verkligen vara sant? det är ju verkligen helt sjukt isåfall. jag ska aldrig föda barn tror jag. eller, får man vara nedsövd under tiden kanske? eller om man får riktigt mycket knark? näe. jag ska adoptera en lettis om min biologiska klocka börjar ticka någon gång i mitt liv.

och det här blev ungefär det fräschaste inlägget ever, men ja, det är väl lika bra att fortsätta på bajstemat liksom. för övrigt såg jag och thomas black swan häromdagen.. så jävla piniiigt, jag sa till thomas att jag hade hört att den skulle vara jättebra och sa till honom att han kunde komma hit och se dem med mig om han ville.
alltså det jobbiga var bara att typ 1/3 av filmen innehöll lesbiskt/heterosex/konstiga incestanspelningar, 1/3 innehöll balett och fötter, och den sista tredjedelen innehöll typ plötsliga skräckfilmsscener, massa blod, hud som dras bort från fingrar, ben som knäcks och saker som växer ut ur kroppen.

"jomen kom och titta på den här filmen, det är en blandning av
mjukporr, dans, skräck och gore, jag har hört att den är jättebra!"

moget..

idag har jag, thomas och arne bakat en bajstårta.
jomen allvarligt.
maräng, sylt, grädde, nutella och enorma mängder chokladbollssmet.
den är helt fantastiskt fin. bajstårtan.
det är en födelsedagspresent till martin. typ den bästa presenten ever.

och eftersom jag är tant (med barnasinnet i behåll) så ska tant sova nu. godnatt alla barn.

intressant information!

fan, det värker i ett av mina högra revben och det blåser på mig fastän fönstret är stängt. sautan.

AJ!

har bränt sönder tungan totalt. och gommen.
jag har dårå köpt en burk chaite från espresso house.
det är omöjligt att typ inte klunka i sig det, och GÅR inte
att vänta med att dricka tills det svalnat..
det är så satan i helvetes jävla gott att jag DÖÖÖR!

för övrigt började de precis borra i väggen här. gud vad kul. jippijej.

Torsdag.

att vara konsekvent och att hålla sig till sina principer måste vara det tråkigaste man kan göra i denna värld. jag lovar mig själv saker varenda dag och sen bryter jag mina löften strax därefter. men vad fan gör det? och varför göra precis som alla andra gör varför följa de mönstren varför inte lyfta på huvudet för en sekund och fundera över hur just du fungerar och hur du måste göra för att göra det på DITT sätt?

och sedan är det lite mysigt också att inte vara så principfast och det är lite mysigt att köpa en tröja fast man lovat sig själv att inte göra det den här månaden och det är lite sådär pirrigt att cykla hem på natten utan lysen och det är lite spännande att göra saker som inte är helt i linje med vad man får göra.

just sayin'. just nu är jag inne i en JAGVÄGRARLAGARIKTIGMAT-period igen. Så därför lever jag på massa mikromat, mackor, godis och morötter istället. Det fungerar bra för mig, så länge jag inte känner mig som kass människa för att jag gör det. resten är skitsamma, för jag vet ändå att det bara är en period. sedan kommer jag vilja laga mat igen.

och jag skjuter upp saker till framtiden hela tiden, för det är så man gör.
men det löser sig ju alltid ändå.

och idag går jag runt i pyjamas hela dagen bara för att jag kan.
tjoho.

GOD(?)KVÄLL!



jomen den här kvällen slutade ju bra. (haha)
skitsamma.
nu ska jag läsa "ängelns lek" tills jag somnar (fin bok)

(ps. jag vann inte en enda gång på pingisen idag, dåligt..)

(ps2, jag har köpt massa lösgodis idag, HIIIHIIII)

(ps3.. jag röker så enormt mycket... fan, det är sjukt dåligt!)

April 6, 2011

Jag är djupt upprörd. Jag kan göra en lista över varför., om ni vill alltså!

1. jag börjar få vårkänslor
1a, nej, inga positiva sådana
1b, mitt humör går så upp och ned att jag lika gärna kan dö
1c, ingenting är riktigt meningsfullt
1d, allt går så JÄVLA SAKTA!
1e, egentligen mår jag ganska bra

2. jag funderar på att sluta läsa bloggar
2a, vad fan har jag med andra människors liv att göra?
2b, kissie ser ut som en smurf
2c, jag blir sur av att läsa om dyra och snygga kläder
2d, jag blir sur av att se allt gott som egoina äter
2e, jag blir sur av att se att foki bor i ett jävla palats när hon inte ens har lärt sig prata än
2f, jag blir sur av att se hur snygg kenza är
2g, jag blir sur av att se bilder på spiderchicks asgoda frukostar
2h, jag blir sur av att läsa katrin zytomierskas skitsnack
2i, jag blir lika sur av att läsa kommentarerna av alla idioter som fortfarande orkar bli upprörda av allt skit hon skriver som inte ens är sant och som hon ändå bara skriver för att provosera.
2j, jag blir sur av att läsa om hur bra det går för blondinbella, den mest överskattade människan i sverige

3. mina händer
3a, jag ser ut som en tant
3b, eller en alien
3c, eller ett svårt drabbat psoriasisfall
3d, eller en nakenhund med allergibesvär

4. Min garderob

4a, min klänning sticks
4b, strumpbyxorna vrider sig
4c, jeansen sitter för tight
4d, tröjorna blir för varma
4e, t-shirtsen är för korta
4d, det är hål i alla mina favoritskor
4e, jag kan inte cykla med min favoritsjal eftersom mitt periferiseende försvinner totalt
4f, jag kan inte cykla med min favoritväska för den fastnar överallt
4g, jag klippte av ärmarna på min vårjacka (sämst förmåga att förhindra impulser= jag)
4h, men asså. asså. ASSÅ. och.. OCH... vi ska titta på.. SIIIMPSOOOONS!
4i, 4h var inte relevant för punkt nummer fyra, not at all. vänligast ignorera.

Godmorgon / god morgon

Har aldrig förstått hur fan man stavar godmorgon. Fast jag är typ 99 procent säker på att det stavas god morgon. Men det stör mig lite för mycket för att jag ska vilja implementera det i mitt stackars huvud.

Jag sover typ hela tiden. Det har varit så gött att sova den senaste tiden att jag har börjat få ont i kroppen för att jag ligger ner för mycket. Inte helt sunt, kanske.


Kate Nash

Jag lyssnar på Kate Nash och minns våren 2008. Kate Nash = vår 2008. Kate Nash = Högskolan Dalarna. Kate Nash = Otaliga promenader över Knoppen, Kate Nash = Britsarvet, Kate Nash = Bildspråk och bildskapande, Kate Nash = hänga hemma hos Sofie i Norslund, Kate Nash = Ha ångest över att betala för ett rum när man spenderar varenda dag och natt hemma hos sin pojkvän, Kate Nash = Ta med varma koppen och knäckemacka utan smör som lunch i skolan, Kate Nash = Källtorpsvägen, Kate Nash = Fest i Falun, Kate Nash = Gå över till Tim var och varannan dag och bara inte vara ensam ensam, Kate Nash = Vardagsliv, Kate Nash = Åka till Gävle och gå på bio, äta på restaurang och sova på hotell, Kate Nash = Göra om en hel vägg till en målning av Hammershoi, Kate Nash = Långa tegelväggsklädda korridorer, Kate Nash = Asiatmatslukt i hallen, Kate Nash = Sitta i solen utanför Hemköp och titta på skateboardåkande, Kate Nash = sitta ute i gräset och äta grillad kyckling och dricka cola.. osv. Allt det där.

Konstant konstigt konstintresse.

Under vistelsen i Helsingfors upptäckte jag några nya underbara konstnärer och tavlor. Jag delar med mig, såklart. Tyvärr hittar jag inte den bild som jag började gråta när jag såg. Kanske lika bra det.

 

Bastien-Lepage

 

Emile Claus

 

Paulina Turakka Purhonen

(inte min favoritbild, men den enda som gick att hitta på museét Amos hemsida.. )


Han ägde aldrig en krona men ändå så levde han ett rikt liv"

Man ska vara nöjd med sig själv. Göra så gott man kan. Inte se sig i spegeln och se alla överflödiga kilon. Inte titta på sin mat och tänka på var det kommer sätta sig. Inte köpa den där tröjan med ångest över sin ekonomi. Man ska fokusera på sina bra sidor. Man ska tycka att man är värd att ha ett bra liv. Man ska sova minst åtta timmar. Man ska inte dricka mer än fyra glas vin i veckan. Man ska inte vara desperat efter kärlek. Man ska inte skaffa barn utan en stadig ekonomi. Man ska inte ta lån för att plugga kulturutbildningar. Man ska inte tatuera sig där det syns. Man ska inte äta transfetter. Man ska inte äta fett. Man ska inte äta kolhydrater. Man ska inte äta socker. Man ska låsa dörren varje gång man går ut. Man ska inte lämna lampor på. Man ska bara dricka kranvatten. Man ska inte dricka läsk. Man ska inte dricka lightläsk heller, för det är också dåligt. Man ska inte köpa kläder som är gjorda av barn med slavlöner. Man ska köpa rättvisemärkta produkter. Man ska inte måla sina väggar i starka färger för då kan man tröttna. Man ska inte köpa en lila jacka för då kan man inte matcha den. Man ska inte skjuta upp sina problem. Man ska inte ha sex utan kondom. Man ska inte gå hem själv på kvällen. Man ska inte äta halvfabrikat. Man ska skänka pengar till hjälpföreningar. Man ska skicka ut sitt CV till alla företag i världen. Man ska promota sig själv. Man ska inte sola solarium. Man ska inte sola utan solskydd. Man ska inte flyga flygplan för det är dåligt för naturen. Man ska inte röka. Man ska inte snusa. Man ska inte knarka. Man ska inte vara för full. Man ska inte gå upp för sent.

Och man ska leva som man lär. Vända andra kinden till. Behandla andra som man själv vill bli behandlad. Men om man inte behandlar sig själv som man "borde" behandla sig själv då? Om man inte lär som man lever? Om man trots evighetslånga överläggningar med sig själv kan förmå sig att tro på gud? Vad spelar då alla principer för roll?

Gud kommer förlåta mig ändå, om han finns, för att jag inte sover åtta timmar, för att jag dricker både lightläsk och äter transfetter, för att jag mest av allt vill ha en lila jacka, för att jag struntar fullständigt om jag glömmer släcka en lampa eller två. Och gud förlåter mig garanterat för att jag dricker för mycket vin.

Och alla andra förlåter mig antagligen också. Det handlar egentligen bara om hur nedtryckt man själv känner sig av att ha alla jävla måsten hängandes över sig. För man måste ju vara så jävla duktig. Men man måste vara nöjd med sig själv också. Är det bara jag som tycker att det känns lite som en paradox?

Kontraproduktivt. Och där fick jag använding för det ordet också. Äntligen.

hur var den då lotta, var den bra?

känner väl att det kanske inte direkt var helt vettigt att äta en skål med tzatziki idag. jag mår illa..

Seriöst?!

Läste precis om en åtta veckors mindfulnesskurs som kostar TIOTUSEN KRONOR! En gång i veckan.. i åtta veckor. Varje tillfälle kostar enligt mina beräkningar alltså över tusen spänn. Det är ju sinnessjukt mycket pengar! Jag fick gå en ungefär lika lång kurs helt gratis. Visserligen var lärarna psykologistudenter, men likväl utbildade. Fucking sick alltså. 10000 kronor.

Jaja, nu sitter jag i skolan för att jag trodde att det skulle gå bättre att plugga här. Och så köpte jag kaffe för att jag trodde att jag var sugen. Tydligen har jag fel i allt idag. Men skitsamma. Någon har spillt något otrevligt i tangentbordet så jag får iallafall handledsträning av att blogga. Alltid något..

Gulle!

 

Typ det gulligaste jag vet

Pure happiness

Såhär är det, att det verkar vara askrångligt att ta sig till Ryssland utan att typ boka en gruppresa eller sådär. Så om några månader så kanske jag får se Italien istället. Det har jag inte längtat efter sedan jag var 11 år. Näe. Not at all. Sjukt.. sjukt! Jättesjuuuuuuukt!

sluta gunga för fan!

fan nu började det gunga igen. seriöst, jag hoppade av båtjäveln för snart 30 timmar sedan.. hur sämst anpassningsförmåga kan man ha? inatt låg jag och mådde illa och ville dö. sjösjuka i efterskott? jag har ju liksom HAHA oj, nu avbryter jag mig själv mitt i en mening men det var nyss en fågel som begick självmord utanför mitt fönster. jaja, nu ska jag börja läsa en skönlitterär bok (helt sjukt) i min soffa HÄEJ.

Kärlek!

 

Jag har köpt de finaste kaffekopparna jag har sett i mitt liv.
Jag vet inte riktigt hur jag någonsin ska kunna älska något mer,
och jag är tveksam till att jag någonsin kommer tycka något är finare.


tacka och ta emot

man liksom bara älskar livet sådär extra mycket de dagar som man

-måste gå världens fetaste promenad i regnet med svintung väska
-åker fel i tunnelbanan och måste åka tillbaka och byta
-missar tåget hem med 1 minut
-missar bussen hem med tre minuter
-inser att hissen är trasig när man har en väska som väger tusen kilo

RSS 2.0