Tisdag.

Whaddwhadelidapp 41 av 43 rätt på språk och samhälle-tentan! Är ni stolta över mig? Klart ni är. Det här kompenserar ju nästan för min totala brist på intelligens gällande grammatiken... Jag är helt sjukt jävla trött idag. Somnade vid tvåtiden och gick upp klockan sex. Av någon outgrundlig anledning så har jag börjat drömma drömmar om människor utan ansikte. Först ser jag dem bakifrån, iförda fina och gammeldags klänningar. Sedan vänder de sig om, och då ser jag att deras huvuden bara är skelett. Jävla dödskallemänniskor, varför drömmer jag om er?

Go figure, osv.

Den här diskussionen om "hen". Ska vi ta den? Nej, det orkar vi nog inte. Men Lady Dahmer (http://ladydahmer.alltforforaldrar.se/2012/january/att-bemota-fantasier-och-feltolkningar-ar-tro.html) gör fan ett bra jobb med att upplysa oupplysta människor om varför det behövs. Men man önskar ju att det inte skulle behövas (förklaras alltså), vad är grejen med att det skulle vara så himla fel att införa ett könsneutralt pronomen i svenska språket? Är vi så jävla tråkiga, verkligen? Genusfrågor får uppmärksamhet, föräldrar blir genusmedvetna, man har implementerat genus i snart alla kurser på universitetet, vi talar om kvoteringar (jamen fortsätt gnäll om det istället då, det får ju tillräckligt mycket skit ändå) och delad föräldraledighet. Men att införa ett nytt pronomen in i det svenska språksystemet?! Nej, där går fan i mig gränsen. Eller?

Membraaaaan! (Men braaa)

Har gått omkring i villfarelsen om att det faktiskt ligger koffeinpiller i den där lilla burken bredvid min fåtölj. I typ ett års tid så har jag varit tvärsäker på det. Men allt gott comes to an end, så att säga. I veckan så var jag trött och jävlig och kom på att ... JA, JAG TAR ETT PAR PILLER! (Nej, jag tar aldrig koffeintabletter i vanliga fall. Det är därför burkens innehåll inte minskats under ett års tid.) Igår började jag fundera. Är det verkligen koffeintabletter i den där burken? Idag tog jag reda på det. Nej, det är inga koffeintabletter. Det är fruktpastiller. För helvete. Thank god for placebo.

Vad kul det är att b-olla ord med varandra!

Känner att jag eventuellt börjar bli lite wordfeud-beroende, efter några dagars spelande. Bara sådär. Jag la "olla" till min mamma igår. Det tyckte jag var roligt. Skit i vem som vinner liksom, så länge man får skriva opassande saker till folk och skylla på att "det är ju ett spel ..." Fniss. Just det, jag skulle ju plugga. Det kändes ju lätt överskattat.

Söndag(sångest.)

Mina minnen från gårdagen sviktar rätt rejält. Känns lite skämsigt. Började kvällen med att inviga killtoaletten (tyckte väl att killen som gick in efter mig såg lite lurig ut.. sedan sprang jag ut därifrån när jag var klar eftersom det stod två killar vid pissoaren en meter bort, heh.) Sedan glömde jag bort växeln, glömde skålordningen efter varenda sup och ramlade i trapporna så mycket att Malin till slut fick hålla mig i handen (berodde på klackar, inte alkohol. Okej, men mest klackar.) Jo, och så såg vi Kristet utseende också. Eller ja, jag såg Klubb Raki. Sedan minns jag inte så mycket mer. Inte Gustav heller (fast han var packad redan halv ett på dagen, funderar på om det är värt att vara i närheten av så mycket fylleri, men jag får väl härda ut ett tag till, det kan ju trots allt finnas potential.) Men annars var det ju bra. Vi var finklädda och tog inte en enda bild. Jättebra där. Vi åt skitgod mat och det kändes gött. Borde nog verkligen satsa på att skaffa nåt högkulturellt jobb, så man får gå på middagar lite oftare. Nu är Gustav och lämnar Malin vid tåget, och eftersom jag för ungefär en timme sedan blev av med min bakfylla så har jag passat på att städa upp och diska. Hoppas fan att det uppskattas, annars går jag hem. Imorgon ska jag plugga satslösning och läsa lite systemisk funktionell grammatik. Kan ju inte annat än bli en bra start på en helt ny och fantastisk vecka. Eller hur. Die, die, die ... I can't.

Nej!

För det första så är det inte okej att ta en återställare, för det andra så är det definitivt inte okej att dricka rödvin dagen efter. Nej nej och åter nej! Skäms gustav skäms.


Lördag

Middag nurå, har tvättat bort sminket tre gånger så jag kommer se nygråten ut vad jag än gör, haha. Ja och så kristet utseende sen då, fint det kommer bli att sjunga kvinnaaaaaaaa hooooo*à i finkläder. Perfa.


Freiiiiitag

Jag har börjat spela wordfeud. Spela med mig! Euphoria_ heter jag, komsikomsi! Jag är rätt kass, så spela med mig nu. Kom igen det blir kul! Ps någon som kan satslösning? Jag är ett levande frågetecken.


Fredag.

Köpte nyss en energidryck för första gången i mitt liv. Jag är trött trött trött och extremt opeppad på två timmars omöjligt obegriplig cpmongo-grammatik. Seriöst, två timmar SATSLÖSNING EN FREDAG MELLAN 14 - 16? Är det schysst eller? Nejdutack. Och för övrigt så råkade jag dricka lite för mycket vin igår. Helvete. Vafan. Det här är ju verkligen inte bra! Men jag hittade åtminstone en klänning på stan idag. Och en kavaj. Och diadem. Och örhängen. (Sa jag kavaj? JAG HAR EN KAVAJ! Ps kavajer gör mig nästan lika lycklig som dukar och lösgodis.) Ja, och så är jag femhundra spänn fattigare också. Kyrkråtteliv, here I come. Csn, var är du? Ge mig pengar innan jag blir vräkt, vafan! Vafan-vafan. Vafan. Energidryck ge mig styrka att överleva dagen, förlåt mina synder och helgat vare ditt namn. (Blir alltid så jävla kristen när jag är bakfull och trött, en gång var jag ungefär en chipspåse ifrån att gå till kyrkan ... men då var det illa.)

Torsdag

Vin, god mat och gott (beror på hur man ser det) sällskap. Fint det.


Jag är ledsen.

Jag är ledsen. Ska jag berätta varför? Okej. Jag hade inte tillfälle att åka till New York den senaste månaden. (Tillfälle är en omskrivning för att mitt bankkonto är fyrsiffrigt (och på den nedre gränsen) och inte tillåter större utsvävningar än en påse godis och en sjal på halva reapriset.) Tillbaka till ledsamheten. Jag är ledsen. För att jag har missat Maurizio Cattelans retrospektiva utställning på Guggenheim. Gugg gugg gugg gugg fucking guggenheim i fucking kupolen, i fucking Frank Lloyd Wrights rotunda med alla verken UPPHÄNGDA FRÅN FUCKING TAKET. Och nu "pensionerar" han sig från konstskapandet vid femtioett års ålder, det aset. Fast det återstår väl att se hur det blir med den saken, han verkar inte direkt vara mannen som lever ett rationellt och principenligt liv. Men så, nu vet ni varför jag är ledsen. Fuck jo Sverige, varför är inte vi en konstmetropol? Jag skiter för fan i att vi har ett ishotell och att vi har dalahästar och knivveckor och turning torsos och Abba, jag vill ha Guggenheim. Ge mig GUGGENHEIM!

Interstate 60

Jag somnade till en av mina favoritfilmer all times inatt. Den gick på tnt7 (tv 7?) klockan 00.30. Interstate 60. Eftersom jag var så satans trött så råkade jag somna efter tjugo minuter, så nu ska jag ladda ner den och tvinga Gustav att se den med mig ikväll istället. Åååååh, ni som inte har sett den - se den. Ni som har sett den och inte gillar den - ni är inte mina vänner längre. "Say what you mean, mean what you say".

Onsdag

Har spenderat kvällen på korridorsmiddag! Det var längesedan någon tog sig för något sådant ambitiöst. Jag tog för givet att det skulle suga och tänkte skita i det, men se där! Det visade sig bli en väldigt trevlig kväll. En göteborgare, en från hudiksvall, en turk, en holländare, en från Lund och en Floridabo. Det såklart inte utan att jag med hela mitt hjärta vill flytta till Florida nu, kan vi väl säga.

Men nu ska vi sova. Jag och mina andra jag, alltså. Och mjukisdjuren. Godnatt.


Winterwonderland

Internet har dött i Flogsta och jag har städat. Efter två timmar grammatik på morgonkvisten är jag sållar pigg som en nyutsprungen lärka. Jo, man säger så. Ungefär lika mycket som man säger "men du din rufsiga valross" till någon man ogillar. Nä. Men grammatik är nog kul, bara man förstår det, vilket är mitt enda problem. Mitt förstånd alltså.

Igår rev jag mig själv på kinden och imorse bet jag mig i tungan så hårt att jag var nära att kräkas och börja gråta samtidigt.

Jag drömmer så konstigt. Inatt cyklade jag på kungsgatan i totalt mörker, mellan bilar och trottoarer. Snabbare och snabbare, någon jagar mig, till slut åker jag på bakhjulet och när jag precis ramlar bakåt så vaknar jag. Jävla ångestdrömmar.

Nu ska jag gå ner till Ica och se om de har några spännande erbjudanden denna vecka. Yaaaaaaay.


Helgen.

Har haft en så himla jättefin och bra helg i Falun. Det har varit en såndär helg som får mig att bli övertygad om att jag skulle bli en lyckligare människa om jag flyttade dit. Men samtidigt så vet jag inte om det skulle vara lika bra, om det kunde vara så varje dag. Ni förstår. Men åh, så fint det har varit! Jag har umgåtts med bra människor, varit full, dansat, spelat spel, sjungit singstar, kramats med en hund, ätit pizza, spelat kort och sådant bra. Jättebra!

Sedan åkte jag på ett fullbokat tåg hem. Tågpersonalen påpekade gång på gång att INGEN plats var obokad och att alla utan platsbiljett skulle vara bredda (beredda?) att flytta på sig - och sedan fick jag sitta på samma plats hela vägen. Sjukt bra. När jag kom fram till Uppsala insåg jag att jag inte skulle orka gå hela vägen hem till Flogsta i två decimeter nysnö med mina hala skor som jag har träningsvärk i benen av att ha gått i hela helgen. Så då jag gick jag mot bussen istället, sedan ångrade jag mig och tog ändå en promenad hem. (För att min hjärna inte förstår bättre.) Var helt seriöst SVETTIG när jag kom in genom dörren, en timme senare.

Nu har jag duschat och ska klä på mig och gå hem till Gustav och äta fish & chips. Det blir spännande.
Men först ska jag uppdatera min playlist och torka håret. YO!



Partyposen sitter i än! (Partyposen uppfanns under Das Båt för snart ett år sedan.)



Här har vi den!

På ett tåg

Opepp på att åka tåg.. massa folk och jag har ingen platsbiljett. Stressade som fan, missade bussen, och när jag väl hittade en buss så var det rött ljus överallt. Och utöver det så är jag bakfull, haha. Fyyyfan! Men det styr sig. :) Har varit vaken sen halv åtta men råkade spendera fyra timmar med att datra, titta på greys anatomy och kramas. Men sånt är också viktigt, har jag hört!

Nedkopplad.

Om någon har tråkigt och vill läsa något jättekul (skämt å sido, det enda som är roligt är att jag lyckades få in en ordvits) så får ni en länk till en text om min internetfria vecka, HÄR.

Hahaha


Torsdag.


Jag bloggar från soffan. Sjukt high-tech va? Förutom att jag knappt ser vad jag skriver eftersom tvskärmen är liiiite för långt bort. Jag äter jättemycket frukost bara för att det är gott, och nu ska jag läsa lite kurslitteratur så jag slipper skämmas på lektionen idag. Ja. Ungefär så. Och ikväll ska vi ha spelkväll, wweeyyy!

Åh, igår åt jag klyftpotatis, pepparbiff och grönpepparsås. Och massa naturgodis. För jag fick minsann bestämma igår, hela dagen. Synd bara att jag hatar att bestämma saker. Och så har jag sett det sötaste jag sett i hela mitt liv. Frozen planet avsnitt 4. En isbjörn föder en unge lite för tidigt. Ungen kryper upp och lägger sig alldeles vid mammans nos och så blir den kramad och herregud herregud herrejävlaguuuud vad söööööt den äääääär jag dör.

YAYAYAYAYAY!

Onsdag den 18 januari och äntligen fungerar telefonen som jag har haft sedan i julas! JAG HAR EN SMAAAAARTPHONE! Välkommen in i den moderna världen, Cecilia. Tack så mycket, det känns rätt gött faktiskt. Jag kommer aldrig svara på sms igen för det tar en kvart för mig att få mina klumpiga fingrar till rätt knappar. Men whatever, det mesta är ju ändå för syns skull. (Eller?) Nej, för jag har en telefon som inte dööör flera gånger per dag och det är huvudsaken, jippiiiiiiii!

Nu ska jag gå till skolan, sedan ska jag göra en läskig grej. Tror jag.
Det känns sådär. Återkommer med resultat. Eventuellt.

Varför?

Varför står det att två böcker finns på biblioteket som inte finns på biblioteket?
Varför är telias personal på träningsläger den här veckan?
Vad fan gör telias personal på träningsläger?
Varför byter de inte namn från träningsläger till typ.. kurs eller något annat som inte låter som att de ska rida på hästar under en veckas tid?
Varför är det så halt ute?
Varför har de höjt mitt bostadsbidrag så jag blir alldeles orolig och måste kontrollräkna?
Varför har mitt hår blivit så långt att jag ser ut som ett jävla kråkbo jämt?
Varför är min handsfree så bra att jag inte hör när någon pratar med mig?
Varför måste man koppla in telefonen till i-tunes för att ett annat simkort ska fungera?

Så många frågor...

Tisdag.

Jahaaaaaa, då har jag tvättat, läst en artikel och tittat på Gossip Girl. Fortsättningsvis borde jag gå till skolan och läsa någon skitartikel på danska, köpa kurslitteratur, låsa upp min telefon, köpa ipren, salva, lypsyl och kanel-te. Borde och borde ... jag borde även städa köket, slänga sopor, städa mitt rum, diska och bli vuxen och ansvarstagande. Men något gnager inuti idag. Som om det inte är riktigt rätt och sådär, ni vet. Som om inget alls kommer att gå bra. Som om det där med livet är påväg lite utför. Men jag gillar utförsbackar så länge jag får åka pulka, så det kanske går bra ändå. Lite mer kaffe på det, sen kör vi. Jajajajajaja kör på ba. Ba. Ba. Ba gör't.
(Ayyayaya Coco Jumbo ayyayai?)


Puss!

Ååååh vad saknig jag blev helt plötsligt. Har pratat i telefon med min bästa bästis i nästan en timme och nu är jag rätt less på att vi nästan aldrig ses längre! Jag saknar våra dumma dialoger och jag saknar att prata om livet och om allt och ingenting, eller bara sitta tysta med varsin bok eller sitta på ett café i flera timmar och dricka kaffe och skratta åt gamla minnen och bla, bla... bla. Men det får ta och bli av snart! Och så berättade Jessica om att hon träffade Elin i mellandagarna och att det var jättekul och då började jag sakna Elin också och så blev det ännu saknigare för jag träffar Elin ännu mer sällan än jag träffar Jessica, jag träffar er ju fan aldrig! Det här måste garanterat åtgärdas snarast möjligt, mmmkay?



Såhär gulliga var vi på gymnasiet. Ahrå. Det var den bästa bilden jag kunde hitta. Känner att den liksom visar upp våra personligheter på ett mycket ärligt och konkret sätt, osv.


Kass i världsklass.

det må så vara, att jag glömt skaffa en hemförsäkring i ett års tid
och det må så vara, att jag glömt skicka in en och annan uppgift,
det må så vara, att jag helt enkelt är en väldigt tankspridd individ
och det må så vara, att jag glömde betala tele2-räkningen för december

men det må så icke vara
att jag också glömt att jag måste söka csn
trots att jag har pluggat i tre och ett halvt år.


Lördag och söndag i bilder, för en gångs skull.



Åka bil.



Hummer och bubbel



Spritfyllda körsbär och glass



Leka lek



Skjortor



Dricka vin



Spexig klänning

-



Må lite dåligt dagen efter. (hehehehe)



Jag var mest peppad på pizza.



Den absolut bästa platsen att vara bakfull på. Frendo!



Jag gjorde en pizzagöbbä!



Inte helt nöjd över att jag tar fram kameran.



"Vad fan hände igår mellan 21-04?"

Hahahahahahahahahahaha!

 

Och kolla den här då, och känn ångesten! Åka karusell? NJAAEE?


Lördag.

Jaha, och så måste jag självklart vakna klockan tio över åtta och känna den där känslan som en hund känner varje gång det prasslar utifrån köket. "Nurå? Nurå? Vad ska vi göra nurå?" - När den känslan infinner sig, då äter jag. Jag äter så otroligt mycket när jag är bakfull. Det finns liksom inga gränser, helt seriöst alltså! Jag har ett hål i magen. Men när jag mår såhär, (hur jag mår är ett mycket oroväckande sinnestillstånd för jag är snarare fortfarande full än bakfull) så vill jag också göra något. Jag behöver vuxenkompensera! I somras, när jag spenderade lite för många kvällar i stadsparken till ungefär fem-sextiden på morgonen så var jag duktig på det där med vuxenkompenseringen. Fan vilken ångest jag måste ha haft, med tanke på att jag 1, tvättade alla mina kläder en morgon när jag kom hem, 2, bakade muffins, 3, städade hela köket. Nurå? Jag vill baka bröd. Men jag kommer ju somna halvvägs? Jaja, vi kör på. Det var väldigt roligt igår förresten, visst var det? Eller har jag inbillat mig?

Jag har ätit. Extremt mycket. Två mackor, ett knäckebröd och en fet portion risgrynsgröt. Jag trodde aldrig att jag skulle bli mätt, så jag kämpade på. Och åt. För att rastlösheten skulle försvinna. Jag blev mätt, det var bara det att jag åt lite för fort för att märka det direkt. Jag mår illa. Jag vill spy. Tack då, livet!

Känner mig.. fantastiskt.. bekräftad.

Haha. HAHAHA. Ursäkta. Men jag pratar lite med en "kompis" på facebook. Eller, jag kanske ska säga att jag.. pratar med mitt ex kompis, killen som aldrig går i tröja såvida det inte är förbud på det, om ens då. Han smeker sig på magen, offentligt. Jo, det är sant. Jag har sett det. Han var inte trevlig mot mig förrän jag hängt i deras kretsar i över ett år. Alltså han hälsade oftast inte ens på mig, på riktigt. Sedan blev han trevlig. Trevlig på ett underligt sätt. Nu har vi inte hörts på jättelänge eftersom jag inte umgås med någon av de jag umgicks med förut, men så skriver han plötsligt på facebook.

Erik Båth
gör du ikväll?
Cecilia Larsson
dricker lite vin och ska ut och tentafesta lite senare! vad har du för dig?
Erik Båth
aight, dricker öl. raggar folk till pitchers
hur många från mitt umgänge hänger du med?
Cecilia Larsson
0
hehe
Erik Båth
aight
aja, jag ser dig som en vän iaf. om du har lust finns vi på pitchers runt 23.
Cecilia Larsson
vad fint (=
Erik Båth
jag är faktiskt mycket finare än vad folk tror
för övrigt så ser jag dig som en vän för att du inte gjort något annat än vara trevlig mot mig när vi setts. så det är inte jag som är fin utan det är du
Cecilia Larsson
haha jo jag har ju då en tendens att vara trevlig (; vilka hänger du med då förresten? pontus och axel och dom eller?
Erik Båth
precis. björn enar marcus också
ikväll
plus en polare till mig
du är väldigt välkommen förbi.
om du vill ha en mental boost inför ikväll så är du väldigt söt. kör hårt !

...

Haha. HAHA. haha. hah. Jag vet inte hur många gånger jag har hört honom skryta om hur många han har legat med. Åh, han är så gullig. Men jag tycker ändå det. Det är så sött hur naiva folk blir när de tror att de kanske kan ha chansen att få lite intimitet. Typ.. jaha du hänger inte längre med Thomas och sådär, då är det ju fritt fram nu! (Eller nej, det var tydligen fritt fram att ge lite hintar då också. Samtidigt som han hade flickvän.) Mumz.

(Jag antar att du googlar dig själv, så om det här inlägget mot förmodan kommer upp - ta inte illa upp. Du ÄR trevlig. Det är något bra! Du måste bara lära dig att ge ett trevligt FÖRSTA intryck också, annars spelar det ingen roll hur trevlig du blir efter ett år. PUSSHÄEJ!)

Over and out

Tänker lite på det här med hur man bemöter folk som säger att de är tjocka, börjar prata om vikt osv. Ibland är jag helt okej med att prata om att man har feta lår, men det blir mer och mer sällan. Jag börjar irritera mig på hur jävla mycket man fokuserar på sånahär saker. Oftast ignorerar jag bara, säger "jaha" eller börjar prata om något annat.

Men har ni tänkt på hur ofta sånahär situationer det dyker upp? Och särskilt VILKA situationer det är? Om inte, så kan jag berätta det för er. Det är vid middagar. På julafton. Alltså vem fan orkar ens yttra ett "jaja men efter jul då jävlar ska jag börja banta" när de tar mat en gång till? Orka fokusera på vad du borde och inte borde, på JULAFTON? Men nu var det inte just det som jag ville säga något om. Utan om hur man bemöter detta.

Många säger ju saker som "du är ju jättesmaaaal", "du behöver inte banta" eller "men ge dig du är ju fiiiinast i världen min vackkkkrrraaaa ängel *'* ;* ;* (a)" osv, ni förstår vad jag menar. Men måste inte det allra värsta svaret vara: "Du är ju precis lagom"? Man baaa "JAHA TACK FÖr DEt äteR JAG EN TUGGA TILL NU SÅ KOMMER JAG JU BLI FÖrTJOCK ÅÅÅHHHHHHHH. Det måste vara jobbigt att vara alldeles lagom. Ville bara säga det.

Fredag.

Okej. Ikväll är det tentafest och imorgon är det utflyttningsfest. Det är lite mycket det här med att gå ut två dagar i rad. Så därför spenderade jag gårdagen.. på Norrlands. Smart tjej den där Cecilia. Drack visserligen bara tre öl men tre öl är tydligen tillräckligt för att jag nästan ska känna mig lite full. Underligt.
Nu sitter jag hemma hos Gustav med en kaffekopp och gör sånt man ska göra när man är ledig eftersom han är på Eko och skriver hemtenta. HAHA kul för honom. (Okej jag har också en uppgift kvar att göra, men ORKA, som vi ungdomar säger.) Jag råkade äta efterrätt efter frukosten. Chips. "För en bra start på dagen", så att säga. Vet ni vad jag gjorde nyss? Jag fixade en hemförsäkring. Det tog mig 16 månader (om inte mer) att göra det. Ibland önskar jag att jag var lite snabbare på det här med att ta tag i saker.

En dag som idag som idag som idag.

06.00. Vaknar.
07.30. Åker till skolan.
08.00. Skriver tenta.
09.15. Går ut.
09.20. Funderar över varför jag lärt mig massa skit som inte kom med på tentan.
09.25. Funderar över hur fröken tänkte när hon inte tog med något relevant på tentan.
10.15. Får ett sms från Linn som berättar att jag tog hennes jacka på tentan.
11.00. Byter jacka på stan.
11.30. Inser att det är halva reapriset på nästan hela Indiska.
12.00. Njuter, och kommer ut ur affären som en lite fattigare människa.
12.30. Hittar mina älsklingsskor. Dör av lycka.
12.45. Välter nästan svindyra porslingrejer inne på teaffären. Lämnar affären omedelbart.
13.00. Träffar en tjej på systemet, vi konstaterar att vi känner igen varandra men vet inte varför.
13.20. Provar byxor.
13.25. Inser att jag är ett fetto och inte kan ha några byxor.
13.45. Åker hem istället.
14.00. Lagar mat.
14.30. Äter.
15.00. Sover.
15.40. Vaknar av att telefonen ringer.
16.41. Snusar och fryser.

Bra dag. Förutom allt utom lite. Jag är rätt nöjd ändå. Nu måste jag bli varm.

I'd walk a mile in those shoes!

 

Äntligen är ni mina. Som jag har längtat efter er. Jag har tittat, provat, funderat - konstaterat att jag är förälskad. Men jag har gång på gång insett att det är en typisk dum grej att falla för er, och därför har jag avstått. Länge. För länge. Tittat på er lite på avstånd. Hänförts av er skönhet. Tills idag. Tills ni bara stod där, helt ensamma utan kompisar. Mitt hjärta började slå snabbare. Jag gick närmare. Ni var av exakt rätt storlek. Ni var det absolut sista paret. Jag såg en orange lapp inuti er. Halva priset. Jag såg en skylt ovanför er. Halva reapriset. Jag vet att det är lite tidigt att säga det men.. jag älskar er.

Kiss och bajs-fundering

Okej. En fundering. Är toalettpapper lent på ena sidan för att man ska ha den sidan upp när man kissar, och strävt på den andra sidan för att man ska använda det när man gör the other thing we don't nämner vid namn? Känner mig väldigt förvirrad över detta. (Vill även tillägga att denna granskning endast innefattar lågbudget-märken.)

(Ni som använder överklass-toalettpapper bajsar väl ändå inte va?)

Hört på Cubus klädfabrik: Andra sidan är ni klara? Jajjemensan lappas bara!

Alltså nä. Jag varken är en lapp, hyser avsky för mänskliga lappar eller är omedveten om vad en sax är. Men har ni aldrig märkt konsekvensen av att klippa av en lapp? Det börjar sticka ännu mer, för då är det alltid någon liten jävla skarv som slinker in i sidfläsket (ja, "sidfläsk" är garanterat ett av svenskans mest osmakliga ord). Detta problem är heller inget som på något vis avtar med tiden, utan det fortsätter att irritera, gång på gång, dag efter dag. Exempelvis så bär jag idag toalettpapper innanför min bh (inte av den anledningen ni tror) för att förhindra att bli ihjälstucken av en liten satans lapp. Saxar hjälps inte, om man inte också äger en sprätt, så man kan sprätta sönder hela skiten. Men problemet är att jag inte äger någon sådan. Och problem nummer två är att det inte ens är vinst-varje-gång på sprättlösningen. För av någon dum jävla anledning så lägger man ner mer tid på att integrera lappar med kläder än vad man gör på att försöka motverka segregationen i samhället. Så det så. Med det sagt så ska jag återvända till mitt tentaplugg, som mest består av att fundera på hur jag ska klara tentan utan att plugga till den.

Men whaddapp, din jävla CPLAPP?!

Jag vägrade att sätta på mig en jävla bh imorse. Jag vägrade också att sätta på mig en tjocktröja. Min senaste protest är den mot lappar på kläder. LAPPAR SOM STICKS, STÖR OCH IRRITERAR! Kläder är över huvud taget något jag irriterar mig på. Inget passar eller är bekvämt längre. Och om det är bekvämt så är det för kallt eller för fult för att gå ut i det. Fyfan vilken hemsk värld vi lever i, där man inte kan bli accepterad som normal människa om man går ut i pyjamas, och där folk efter 100-tals år fortfarande inte har förstått att LAPPAR är inget en människa frivilligt vill ha tryckta mot sin kropp. Herregud, lever vi i Norrland på 20-talet eller? Det är lappar överallt, för i helvete. Nu får de väl fan ta och ge sig, behöver man verkligen en sju centimeter lång lapp med tvättråd på kinesiska, norska, tyska och taiwong-quite bara för att förstå att man ska tvätta skiten i 40 grader precis som allt annat som inte är gjort av ylle eller är en jävla ryamatta? Nej, det behöver man inte. Lappar är överflödiga i dagens samhälle. Lappar är roten till allt ont. Det är exempelvis roten till att jag kommer ha hängtuttar innan jag fyllt tjugofem. Och det är också roten till att jag kommer bli förkyld för att jag inte PALLAR ATT HA EN LAPPJÄVEL I NACKEN för att slippa frysa. Sjuka och fula, det är resultatet av vad vårt lappsamhälle gör med människor. Det är resultatet av infantila människors behov av att läsa instruktioner på femtio olika språk för att förstå vilken storlek det är på bh:n de ska köpa. Det är åt helvete allting. Godnatt.

I'm baaack, I'm back!

Måndag igen. Och här sitter jag med min favoritmugg och ser ut som ett mogg. Hähä. Det ser ju ut som att koppen ÄR min hand. Men det är den i princip också.

 

 

Jag har under veckan glorifierat internet. Det var inte så spännande som jag minns det. Förutom 300 olästa inlägg på bloglovin så.. ja, äh, jag kan väl lika gärna titta på tv eller läsa en bok. Det enda jag saknade riktigt mycket var synonymer.se.

 

 

 

Titta min nya tisha!! För jag är så arty-arty-arty rörligbildigt kulturig lite lurig och hejdå ha en bra dag yo!


Hejdå internet!


Okej, imorgon börjar första veckan på det nya året. Och jag kommer vara internetfri hela veckan. Så ring mig gärna, sms:a mig, underhåll mig. Jag kommer antagligen ringa er. Konstant. Och fråga om ni kan googla den där skådespelaren jag inte kan komma på namnet på, sms:a och fråga om numret till vadsomhelst och recept på kallamigvadduvill. Osv. Det här är då inte riktigt en idé som jag är känner mig helt bekväm med, men det ska bli ett reportage i Ergo av det så ni kan ju läsa om min frustration om några veckor. Åter igen: snälla hör av er. Kom och hälsa på. Jag kommer garanterat vara uttråkad redan imorgon vid 20-tiden när jag har återvänt från det simpla skoglivet till den anrika studentstaden Uppsalas svar på Chinatown: Flogsta. Godnatt!


2011

Årets...

Mest ätna:
1.Bröd. Rent allmänt.
2. Sourcream&dill-chips. Fyfan, det är bättre än lösgodis! Sjukt.

Sak jag aldrig mer kommer stoppa i min mun:
1. Kycklinggryta kanske, efter dagens upplevelse. Den ser likadan ut efter att den är uppspydd!

Personer jag är glad att jag känner:

1. Pappa. Pappa är bästa pappan i världen och en av de bästa människorna i världen!
2. Mig själv. Börjar åtminstone förhoppningsvis lära känna mig själv bättre och bättre.


Tänk om man kände den här ugglekatten!

Personer jag önskar att jag kände:
1. Nån jävel som ägde fastigheter i Uppsala som ville hyra ut en schyst 1850-talsvåning med feta fönsterbrädor i marmor och högt i tak.
2. Gramse i Bumbibjörnarna
3. Carl Bildt. Då jag kanske hade sluppit irritera mig så mycket på det mongot.

Saker jag är stolt över att ha gjort:
1. Inte fan vet jag.
2. Pallade skriva klart min C-uppsats medan brorsan låg nedsövd och halvdöd på Akademiska.

Saker jag har gjort som jag inte borde ha gjort:

1. Bada bastu efter krogen (det slutar aldrig bra.)
2. Snubbla och ramla på ett övergångsställe i centrala Uppsala
3. Badat isvak. Det är ju askallt, vilket liksom är en sjukt ovärd upplevelse.

Saker jag har gjort som jag inte borde ha gjort men antagligen kommer göra igen nästa år:

1. Bli full. Ta fel beslut. Säga saker som jag ångrar. Inte säga saker som jag vill säga. Köpa onödiga saker. Inte hinna med allt som jag vill hinna med för att jag spenderar för mycket tid på att funderar över hur jag ska klara av saker.

Saker jag kommer komma ihåg forever and ever:
1. Haha forever and ever?! Okejdå. Jessica fick världens finaste lilla flicka.
2. Jag blev faster igen, åt en glad tjockis som heter Troy.
3. JAG VAR I ITALIEN I EN VECKA, FÖR HELVETE!

Det var bra att jag:

1. ïnte bestämde mig för att emigrera till Svalbard
2. gick ut den där kvällen när jag träffade Gustav

Personer jag känner innerligt hat för:
1. Ingen alls.

Personer jag känner ett lite lätt hat för:

1. Typ alla i hela världen. Nejdå. Men hälften, kanske.


God fortsättning osv

Är det kanske dags för att byta blogg igen, eller göra något annat extremt radikalt? Det är ju trots allt den första januari. Då börjar man ju om på nytt. (Ironi.)

Vet ni hur jag har spenderat den första januari år 2012? Med att spy. Konstant. I sex timmar. Kycklinggryta och magsaft. Fyfan vilken kombo. Kräkikräki. Jag har suttit framför toalettstolen och gnytt och svurit, legat i min säng och vridit på mig och hulkat i en hink på sängkanten. Ja, ni ska fan få den här bilden inpräntad. Förstår ni hur synd det har varit om mig idag?

Till slut, när jag mådde bättre, satt jag och drack sockerdricka i sängen och pratade med Gustav. Då ramlade tavlan på väggen ovanför ner över mig (Ps den är asstor!) och i paniken släppte jag sockerdrickan så den rann ut i min säng medan tavlan låg ovanpå mig. Livet är gott.

Men igår var en sjukt bra dag, fantastiskt jättebra och fin och god och trevlig och mysig och kanske också lite full.
 (Men fan inte så full att jag på något sätt skulle vara VÄRD den här kräkdagen. Nej.)

Och nu måste jag gå och duscha. Jag är seriöst impregnerad i spyor. Mums vad gott jag luktar. Kom och gossa lite!

Jag blev för övrigt uppgraderad från "pussgurka" till "sötnos" av Elias och Victor igår. Jävla älsklingsungar!

Och så två fina bilder på mina fina brorsöner, från igår:



Jonathan



William


RSS 2.0