Farväl, blogg.se

Jamensegoddagens. Nu är det visst söndag igen. Ingen rast och ingen ro. Osv. Ingen fara på taket. (Ja, jag har som sagt blivit en gammal kärring på gamla dar).
 
Men hörrni. Jag lägger ner det här nu. Ni finner mig på itmightsoundsilly.wordpress.com tills vidare. Inte för att vi har så mycket intressant att prata om, men nu har jag iallafall en bloggapp som fungerar, tror jag. Och så slipper vi kossan. (Och loveistheanswer är ju ändå himla töntigt, såhär års!) Och ja, it might sound silly alltså. Jag föregriper eventuella fnysningar och hänvisar istället direkt till en av White Stripes bästa låtar, HOTEL YORBA!
 
Well it's 1 2 3 4
Take the elevator
At the hotel yorba
I'll be glad to see you later
All they got inside is vacancy
 

It might sound silly
For me to think childish thoughts like these
But i'm so tired of acting tough
And i'm gonna do what i please
Let's get married
In a big cathedral by a priest
Cause if i'm the man that you love the most
You could say i do at least
 
 
 
HEJDÅRÅ!
 
 

Torsdag

Igår pratade jag och en gubbe om Spanien. Jag berättade att jag varit i Barcelona, och han tyckte det var så roligt att jag hade sett den fina kyrkan Sagrada Familia, som ritades av den fantastiska spanska arkitekten Gaudi. Idag fortsatte vi på det samtalet:
 
Han - Jaa, tääänk att du vet så mycket om konst och sådär.. Vad var det han hette nu, arkitekten? Var det Daudi?
Jag - Njaa nästan, Gaudi!
Han - Jaha ja, det var Daudi ja.
Jag - Njäää Gaudi!
Han - Jamen säger du det: Claudi!
Jag - GAUDI!
Han - Ja, Claaaudi!
Jag - Det börjar på G: Gauuuudiiii!
Han - Jaså var det så, på T säger du, Taudiiii!
Jag - Mjaa, fast G, G som i GUSTAV! GAUDI!
Han - Jahaa säger du G, ja så var det förstås. GLAUDI! Ja-aa vad roligt, det låter som en riktig italienare det.
 
<3
 

Onsdag

Jag har mina egna små smarta sätt att spara tid. Jag släcker exempelvis lampan medan jag låser upp dörren på toaletten. Då slipper jag ju göra det när jag är på väg ut. Smart va? Jag tjänar säkert en nanosekund per tillfälle. Fast egentligen ligger jag nog back, för ganska ofta så händer det sig att jag råkar släcka lite för tidigt och sedan måste leta efter låset i mörker.
 
Jaja. Häromdagen torkade jag händerna före jag tvättade dem. Det var väl att ta effektiviteten till en ny nivå, tyckte jag. Men vet ni vad jag gjorde igår?
 
Jag drog upp tröjan och knäppte upp byxorna på vägen till toaletten. PÅ JOBBET. Jodåsåatteh. Jag kände mig ganska glad över att ingen var i samma rum just då. Särskilt eftersom jag, när jag upptäckte min idioti, började prata och skälla på mig själv. Sedan kom jag på att jag pratade högt, samtidigt som jag hade byxorna uppknäppta. Och så började jag fundera på att skippa de där små försöken till att effektivisera min tillvaro.
 
Ja. Därför har jag bestämt mig för att låta saker ta den tiden de tar. Imorse körde jag exempelvis bakom en lastbil hela vägen till Söderbärke. Inte alls för att jag var för rädd för att köra om, utan för att jag inte hade bråttom. Precis så var det. För inte skulle väl jag, som snart haft körkort i fyra år, vara rädd för att köra om en lastbil. Nä, så illa är det inte. Inte alls.
 
Idag drog jag och mamma på en shoppingrunda på Kupolen. Nu är jag 500 kronor fattigare, men så även en klänning, ett par strumpbyxor, en deo, ett paket allergitabletter, ett par byxor och ett lypsyl rikare. Och det är ju bra. Känns fint att materialisera sina tillgångar ibland. Så man vet att de finns, liksom.
 
Näääääää fyfan, imorgon jobbar jag för åttonde dagen i rad, och på fredag ska jag ta igen varenda missad sekund av morgonsömn. Blir bra det. Godnatt!
 
 
Ps. För övrigt hatar jag blogg.se nu. Verkligen. Bloggappen har inte fungerat på ca 2 månader och varenda gång jag försöker läsa bloggar har den där jävla kon tagit sig in i serverrummet. Vafan, kan de inte skicka kossan till slakt? Den tycks ju mest vara till besvär. Jag måste nog byta blogg. Börjar bli dags för det. Men vad ska jag byta till då? Mina kunskaper om bloggande är begränsat till blogg.se och blogspot. Och jag vill helst hålla mig borta från båda dessa sidor. Tips mottages tacksamt.

RSS 2.0